SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne oluyoruz beyler?

Ne oluyoruz beyler?

01 Ağustos 2015 Cumartesi - 02:59




Trabzonspor’da gerginlik had safhada. Onur Kıvrak’ın kadro dışı bırakılmasının ardından sinirlerin iyice gerildiği Bordo-Mavililer'de Aykut ve Constan





Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak ile yaşanan kriz tazeliğini korurken, yeni bir kriz daha ortaya çıktı. Rabotnicki maçının ardından Aykut Demir ile Gineli futbolcu Kevin Constant’ın soyunma odası koridorunda tartıştıkları ortaya çıktı. İki oyuncunun yaşadığı tartışmanın araya girenler tarafından yatıştırıldığı ancak daha önce Onur için, “Kırmızı çizgileri geçti” açıklamasını yapan Teknik Direktör Şota Arveladze’nin bu ikiliye de ceza vermeyi planladığı belirtildi. Rabotnicki mağlubiyetinin ardından soyunma odasında oyuncularına konuşan Gürcü teknik adamın, “Çalıştığımız hiçbir şeyi sahada yapamadınız. Taraftarlar sizden bir umut ışığı görmek istiyor, bunu yapmak çok zor mu” sözleriyle sitem ettiği seslendidildi. Arveladze’nin bir sonraki maç için kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor, resmi sitesinden bu kavga haberini yalanladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap