SON DAKİKA



Haber > Spor > Müthiş ikili

Müthiş ikili

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:18




Ligin ikinci yarısında 32 puan toplayan bordo-mavililerde bu iki oyuncunun gol attığı ya da asist yaptığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alındı; 2





Süper Lig'in 2'nci yarısında 32 puan toplayan bordo-mavililerde Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı'nın performası göze çarptı. Trabzonspor, bu 2 oyuncunun gol ve asist yaptığı 12 maçta Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor, Karabükspor, G.Saray, Antalyaspor, Osmanlıspor ile Akhisar'ı mağlup etti, Adanaspor ve Konyaspor'la berabere kaldı, Beşiktaş ile Kayserispor'a ise mağlup oldu. Olcay ve Yazıcı'nın skora katkı sağladığı 12 maçta Fırtına 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Yusuf ve Olcay'ın 2'nci yarıda sadece Çaykur Rizespor, G.Birliği, Alanyaspor ve Başakşehir karşılaşmalarında gol ve asisti yok.

ODA ARKADAŞLARI

Olcay Şahan Süper Lig'de 16 karşılaşmada 1 gol, 7 asist, Yusuf Yazıcı ise 16 maçta 4 gol, 6 asistlik performans sergiledi. İki oyuncunun oda arkadaşı olmaları dikkati çekerken, teknik direktör Ersun Yanal da 20 yaşındaki genç Yusuf'u, Olcay'a emanet etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap