SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet Beşir

Muhammet Beşir

08 Aralık 2015 Salı - 11:03








Trabzonspor başarılı bir seçimden sonra seyircisiz oynadığı Eskişehirspor maçını 3-1 kazanmasını bildi. Trabzonsporlu futbolcular yeni yönetime ve taraftara moral kattılar. Her zaman söyledik. Mehmet Ekici ve Cardozo gibi oyuncular varken, bunlar sahada olmalılar. Trabzonspor’daki Muhammet’in son dakikada attığı gol adeta gururumuz oldu. Bu beni mutlu etti. Trabzon’un çocuğunun ilk maçında ilk golünü atması beni sevindirdi. Bu önemli bir moraldi. Zaten sorulduğunda ‘geleceğin yıldızı’ olarak gösteriliyordu. Sahalara niçin bu kadar geç çıkarıldı, merak ediyorum. Trabzonspor’un diğer hocaları Sadi hocanın gördüğünü daha önceden göremezdi.

U17 Milli takımında oynayan Cafer’in de Trabzonspor’da yer alacağına inanıyorum. Yaşı küçük olmasına rağmen bu yetenek onda var. Trabzonspor ligin dibindeki Eskişehirspor karşısında maça kontrollü başladı. Rakibine ilk yarıda adeta pozisyon vermedi. Engin’in attığı şutun dışında pozisyonları yoktu. Trabzonspor’da ise, her zaman söylüyoruz; “Cardozo’n varsa oynayacak ilk 11’de. Ona top atacaksın, o da işini yapacak”. Nitekim önde oynayan M’bia rakip kaleye yakın oynadı, Cardozo’ya yardım etti golü de attırdı.

Ancak M’bia oranın oyuncusu değil. Trabzonspor’da Mehmet Ekici gibi kaliteli ayağın kadroda olması gerek. Trabzonspor çok puan geride kalmasına rağmen liderle puan farkını 12’ye düşürmüştür. Seyircisiz maçlar, bence çiceksiz bahçeye benzer. Buradan TFF yetkililerine sesleniyorum, bir kaç topluluğun yaptığı hatadan dolayı tüm seyirciye ceza vermek saygısızlıktır. Kısacası top kontrolü, oyuna hakim olan Trabzonspor’daydı. Eskişehirspor çok kötü gözüktü. Samet Aybaba’nın işi bundan sonra çok zor. Eski yıllarda tüm Türkiye’nin ilgiyle izlediği Es Es’ler ‘S.O.S’ vermeye başladı. Bu arada Sadi Tekelioğlu ve sahaya çıkan oyuncuları tebrik ediyorum. Trabzonspor’un yerli antrenöre ihtiyacı olmadığını her zaman söylüyorum. Sadi hoca varsa sorun yok. Tabii ki bunu Usta ve ekibi bilir. Bana göre Sadi hoca, alınacak herhangi bir yerli antrenör kadar deneyimlidir...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap