SON DAKİKA



Haber > Spor > Müdahale istiyor sistem...

Müdahale istiyor sistem...

14 Mart 2017 Salı - 09:30








Çok zayıf kaldı Akhisar Belediyespor. Korkmuş bizim Tolunay hoca... Taktik kurmuş aklınca üzerine çekip, çabuk adamlarıyla vurmak istemiş. İlk devre tutturdu esasında hiç pozisyon vermeden, kalesinde tehlike görmeden araya girdi.

Kırk beş dakika hiçbir şey oynamadı Trabzonspor. Top hep Bordo-Mavililerdeydi fakat kaleye tehtit oluşturamadılar. Dört savunmacı boş kalıyor, Onazi, Okay ve Yusuf Yazıcı’nın üzerinde baskı yok, kalenin uzağında pas, pas zaman geçiriyordu Trabzonspor.

Devrede müdahale etti Ersun hoca. Fazlalık durumunda olan bir orta sahayı çıkarttıp santraforu ikiledi. Rodallega ve N’Doye daha önce örneği olmayan şekilde etkili oldular. N’Doye iki gol attı rüyamda görsem inanmam, olacak iş değil. Rodallega penaltı yaptırdı... Takımdan ayrı kafasına göre takılan Castillo'ya rağmen pozisyon üstüne pozisyon üretti Trabzonspor. Olcay ve Pereira'nın aklı, emeği işe yaradı, karşılık buldu. Pas verecek alternatif çıktı. C

astillo'dan fırsat buldularında iyi iş çıkardılar. Yazıcı yavaş yavaş eleniyor. OnaziOkay ikilisinden biri fazla olarak duruyor, Castillo-Mas'ın verimini düşürüyor, UğurMedjani oynadıkça daha iyi oluyor, tek başına Rodallega bir şey yapamıyor, bu maça özel N’Doye fark kattı. Gelinen nokta takımın hocası yeni bir şey yapmalı.

Geçen haftaki takım, geçen haftaki taktik müdahale istiyor, o kadar orta sahaya gerek yok gibi duruyor, Pereira ve Mas çok şey katıyor, Olcay ne kadar topla buluşursa o kadar iyi oluyor, sol açıktaki delik kapatılmalı, santrafor çiftli olsa daha iyi olur gibi duruyor. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap