SON DAKİKA



Haber > Spor > Mucizeler olmazsa

Mucizeler olmazsa

12 Nisan 2016 Salı - 09:24








Her hafta bir ekibin yarışa veda ettiği play-off’ta bu haftanın kurbanı Yolspor oldu. Play-off’a çok kötü başlayan Yalıspor üçüncü haftada yakaladığı çıkışla her maçı final havasında oynadı. Mavi-Beyazlılar Beşikdüzü ve Hekimoğlu Doğanspor’dan sonra Yolspor’u da yenip bir rakibini daha saf dışı bıraktı. Yolspor galibiyetiyle lider Bahçecikspor’un 3 puan gerişinde ikinci sırada yer alan Mavi-Beyazlıların liderlik şansı için Bahçecikspor’un kalan iki haftada en az 1 puan alması gerekiyor, bu da mucize gibi bir şey. Tabii Yalıspor’un da kalan iki karşılaşmada Şalpazarı Gençlik ve Büyükliman Belediyespor’u kayıpsız geçmesi kaçınılmaz. Her ne kadar rakiplerin iddiası bulunmuyor olsa da maç oynanmadan kazanılmıyor. Yalıspor karşısında adeta sezon finali oynayan Yolspor bu karşılaşmaya yakışmayacak bir görüntü verdi. Yalıspor karşısına hücum gücü yüksek bir kadroyla çıkan Turuncu- Siyahlı ekibin antrenörü Mehmet Derya Mazlum skor olarak oyuncularından beklediği verimi alamadı. Yolspor’un matematiksel olarak ikincilik şansı (baraj maçı) devam etse de böylesine bir maçın ardından Turuncu-Siyahlılar büyük motivasyon kaybı yaşayacak. Kaderlerinin rakip takımın elinde olması da Yolspor’un işini mucizelere bırakmış gibi gösteriyor.

Büyük bir istikrarla adım adım hedefe koşan lider Bahçecikspor takdiri hak ediyor. Gençlerbirliği’ni de tek golle yenip şampiyonluk kapısını aralayan Kırmızı-Yeşilliler inanmışlığın ve birlikteliğin en güzel örneğini sergiliyor. Kısıtlı kadrosundan en iyi şekilde yararlanan, saha dışında da hep birlikte olan Bahçecikspor’un bu başarısı kuşkusuz futbolda son dönemlerde göremediğimiz oyuncular arasındaki arkadaşlığa dayanıyor. Kırmızı-Yeşilliler kalan iki maçında Beşikdüzü ve Doğanspor gibi hafife alınmayan ekiplerin karşısına çıkacak olsa da rakiplerinin lige havlu atmaları onlar için önemli bir avantaj. Her ne kadar Bahçecikspor, Yalıspor ve Yolspor arasında matematiksel olarak devam etse de şartları göz önünde bulundurursak puan durumundaki tablonun mucize olmadığı sürece değişmesi çok zor gibi..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap