SON DAKİKA



Haber > Spor > Mücadeleye devam

Mücadeleye devam

02 Aralık 2016 Cuma - 09:18




Ersun Yanal: Pozisyon var, şut var, tek problemimiz çizginin ötesine topu geçirememek. Oyuncularımla ayakta durarak savaşmaya devam edeceğiz.





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal gol atamamaktan yakındı. "Pozisyon var, şut var, tek problem çizginin ötesine topu geçirememek" diyen bordo- mavili hoca, "Olmayan pozisyonlardan gol yedik. Oyuncularımız ve biz bu olumsuzlukları değiştirmek için çaba harcıyoruz. Skor üretemiyoruz. Taraftar haklı... Biz de onları mutlu etmek isteriz ancak bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor" ifadesini kullandı.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Yanal şöyle devam etti: "Devre arasında bir takım girişimleri yapmak istiyoruz. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirecek çabamızı sürdüreceğiz. Maçtan sonra oyuncularıma kaçmamak gerektiğini ve ayakta durarak mücadeleye devam edersek buralardan çıkacağımızı söyledim. Takımı en iyi yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap