SON DAKİKA



Haber > Spor > Moralli galibiyet

Moralli galibiyet

25 Ekim 2015 Pazar - 09:37








Çok stresli bir maçta Şota hoca Sivasspor’a karşı geçen haftadaki kadrodan iki değişiklik yaparak mücadele etti. Genelde üçlü defansla başlayan Trabzonspor, ‘4-5-1’ sistemiyle oyuna ağırlığını koymaya çalıştı. Orta sahayı kalabalık tutup, yardımlaşma olunca Bordo-Mavililer biraz daha etkili oynadı. Marin ve Okay ilk yarıda iyi gözüktü.

Trabzonspor’da santrfor oynayan Deniz uzun süredir oynamamanın eksikliğini hissetti. Cavanda sağ tarafa geçince, biraz daha etkili olmaya çalıştı. O da ikinci yarıda yapmaması gereken bir hareketle takımını 10 kişi bıraktı. Yusuf ve Erkan adeta sahada yok gibiydiler, pek etkili olamadılar.

Trabzonspor’un en iyi oyuncusu Esteban olarak gözüktü. Sivasspor’da Cicinho, Aatıf, Eneramo pek etkili olamadılar. Burhan ve Aatıf’ın atmış olduğu şutlarda Esteban iyi yer tuttu ve başarılı kurtarışlar yaptı. Duran topta Marin’in ortasında Okay kale alanını karıştırınca Trabzonspor’un ilk golü geldi.

İkinci golde ise Okay’ın müthiş bir vuruşu vardı. 2-0’dan sonra Trabzonspor rakibine çok pozisyon verdi. Bordo-Mavili takımda yorulan oyuncular yerine Şota hoca değişiklikler yaptı. Şota’nın yaptığı değişiklikler, moralsiz olan Trabzonspor’a üç puan için yeterli oldu. Trabzonspor üç puan ve moral kazandı. Sivasspor ise S.O.S vermeye başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap