SON DAKİKA



Haber > Spor > Milliler'in son provaları! İşte Türkiye'nin Avusturya maçı 11'i!

Milliler'in son provaları! İşte Türkiye'nin Avusturya maçı 11'i!

26 Mart 2024 Salı - 10:30




2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için son hazırlıklarını yapan A Milli Futbol Takımımız, özel maçta Avusturya ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Macaristan'a 1-0 mağlup olan Ay-Yıldızlılar, Avusturya'yı yenerek milli arayı moralli kapatmak istiyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, mücadele öncesi sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. İşte Türkiye'nin Avusturya maçı muhtemel 11'i...





2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak maç, TSİ 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

KALE OKAN'IN OLACAK

A Milli Takım, üç gün önce oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Macaristan'a 1-0 kaybetti. Avusturya ise iki gün önce oynadığı özel mücadelede deplasmanda Slovakya'yı 2-0 yendi. Montella önderliğindeki ay-yıldızlılar, Avusturya'yı yenerek 2024 yılındaki ilk galibiyetini almayı da hedefliyor. İtalyan çalıştırıcı, bugünkü mücadelenin kadrosunda Macaristan maçına göre büyük değişikliğe gidecek. 49 yaşındaki teknik adamın kalede Okan Kocuk'a forma vermesi bekleniyor.




17. RANDEVU

Türkiye ile Avusturya, daha önce 10'u resmi, 6'sı özel olmak üzere toplam 16 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların 7'sini Ayyıldızlılar, 8'ini ise Avusturya kazanırken, 1 maç da beraberlikle bitti. Millilerin 22 golüne Avusturya 18 golle karşılık verdi. İki takım son olarak, 29 Mart 2016 tarihinde Ernst Happel Stadyumu'nda özel maçta karşılaşmış, Türkiye sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.




242 GALİBİYET

A Milli Takım, bugünkü Avusturya maçıyla birlikte 624. müsabakaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, 101 yıllık tarihinde 341'i resmi, 282'si özel toplam 623 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 242 galibiyet aldı, 147 beraberlik ve 234 de yenilgi yaşadı.

6. MAÇ




Türkiye, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde altıncı maçına Avusturya karşısında çıkacak. Ay-yıldızlı ekip İtalyan çalıştırıcıyla çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.adyumu'nda özel maçta karşılaşmış, Türkiye sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde netleştirdi. İşte Avusturya-Türkiye maçının muhtemel 11'leri...

AVUSTURYA: Schlager, Posch, Danso, Wöber, Lienhart, Laimer, Seiwald, Wimmer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch




TÜRKİYE: Okan, Mert ,Merih, Abdülkerim, Cenk, Salih, Hakan, Irfan Can, Arda, Kerem, Bariş Alper


 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap