SON DAKİKA



Haber > Spor > Markovic böyle istedi

Markovic böyle istedi

13 Aralık 2015 Pazar - 11:02








Trabzonspor Medical Park lige döndü. Royal Halı Gaziantep takımı ile Hayri Gür Spor Salonu’nda karşılaşan Bordo-Mavililer gün geçtikçe takım olma yolunda adeta büyük bir gelişim ve yapılanma kat etti. Trabzonspor Medical Park bundan sonra ligde ve Avrupa kupalarında güçlü takımlar içinde kendinden söz ettirir hale gelmiştir.

Her hafta yeni bir şutor ve sayı üreten oyuncu takımda oluşuyor. Yeni seçilen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve kaybeden başkan adayı Celil Hekimoğlu ve basketbol şube başkanı Abiş Hopikoğlu müsabaka öncesi protokoldeki yerlerini alıp maçı izlediler. İlk çeyrekte Kinsey orta mesafeli atışlarla takımı oyunda tutarak 25-17’lik skoru oluşturdu.

Her nedense koç Markovic Stepanovic’i son haftalarda ilk beşte oynatmayıp periyot sonunda oyuna alıyor. Hardy’nin formsuzluğu devam ediyor. İkinci çeyrekte takımlar oyuna biraz daha ısınıp çok sayı kovaladı. Trabzonspor MP hücumda ve savunma ribaundlarında başarılı olunca ilk yarıyı 38-30 gibi skorla önde kapatmanın avantajını elde etti. Üçüncü çeyrekte sayı farkı olunca Bordo-Mavililer oyunu biraz gevşetti.

Bundan yararlanan konuk takım ikinci yarı oyuna asılsa da Hardy durdu, Kinsey vurdu. Son periyoda yine Bordo-Mavililerin üstünlüğüyle girildi. Fakat Markovic yanlış oyuncular ile oynayınca konuk takım ev sahibi zorlayıp neredeyse öne geçecekti. Ev sahibi karşılaşmayı hep önde getirdi. Son periyotta fark kapanınca Fırtına'yı stres bastı.

Oyunda yine ciddiyet olunca stresi üzerinden atmak istese de konuk takım farkı kapatıp son beş dakikada skoru 59-59 eşitledi. Son dakikalarda nefesler tutuldu. İlk defa rakip öne geçti. Dakikalar ilerledikçe yine Bordo-Mavili oyuncu Hardy oyunu bağladı diyebiliriz. Skor 73-68.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap