SON DAKİKA



Haber > Spor > Malum kişiye duyurulur

Malum kişiye duyurulur

29 Mayıs 2015 Cuma - 10:57




Hacıosmanoğlu, “6 ay sonra seçim var. O zaman hesaplaşırız. Çatı aday diyorlar. Onun başında da bir şahsın ismi geçiyor. İnşallah öyle bir şey olur ve





Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Süleyman Hurma için düzenlenen imza töreninde konuşan Hacıosmanoğlu, kendisine yönelik eleştirilere şöyle cevap verdi: “Bazen konumlarını kaybeden insanlar gündemde kalmak için birilerine bir şey söyleyecekler, biz de cevabımızı vereceğiz. Ancak ben de karar aldım, aylardır konuşmuyorum. O malum kişinin bana düşmanlığı kendi liderine verdiğim destekten kaynaklanıyor. Gurur duyması lazımdı. O günden beri başkanlıktan nasıl indiririm diye hesaplıyor ama herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Biz işimize bakıyoruz. Bizim samimi bir insan olduğumuzu, bilerek Trabzonspor’a zarar vermeyeceğimizi herkes biliyor.”

Şevkimiz azalıyor

Trabzonspor’un hiçbir zaman basında yer aldığı gibi sıkıntılar yaşamadığını belirten Hacıosmanoğlu, “Ama dönem dönem insanın gardı düşüyor. Antep ve Konya maçlarını kaybettikten sonra ödeme yapma şevkimiz azalıyor. Sonuçta bu kulübü idare ediyoruz. Oyuncularımıza ciddi teklifler olduğu dönemde böyle bir haber çıkıyor. Ve bize teklif yapan kulüplerin aklına ‘Acaba o oyuncuları bedava alabilir miyiz’ düşüncesi sokularak onların ekmeğine yağ sürülüyor. Bu yaygarayı yapanlar benimle şehirde gezse kime tepki gösterildiğini hep beraber görürler” dedi.

Sandıkta görüşürüz

Trabzonspor delegelerinin kendisini başkan olarak 2.5 yıllığına seçtiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Genel kurulun iradesiyle seçilen bir başkana herkesin saygı duyması lazım. Genel kuruldan o maddenin nasıl geçtiğini herkes biliyor. Orada yetersiz oyla seçilen başkan değil, yeterli oyla seçilen bir başkan olarak görev süremi tamamlamaya çalışıyorum. Bu süreç aralık ayında bitiyor. Üç ay önce seçim olsa ne yapacaksınız? Benim seçim diye bir endişem yok. Ben yarın seçim yapsam o zamanki ortamdan daha rahat seçime girerim. O zamankinden daha güçlü bir durumdayım. Ama burada devamlılık söz konusu. Bir süremiz var, o süreyi tamamlayalım. 2-3 ay sonra seçim olacak diye bekliyorlarsa, ondan sonrasına da bir 2 ay daha kaldı. Hazırlıklarını yapsınlar. Çatı aday diyorlar. Ben burada açıkça söylüyorum; tek arzum öyle bir çatı oluşturulması; sizin dediğiniz şahsın da o çatının başında olması, benim de onunla seçime girmem. Samimi olarak Trabzonspor’u düşünüyorlarsa böyle bir seçimi de arzu ediyorum. İnşallah olur” diye konuştu. Hacıosmanoğlu’nun kastettiği kişinin eski kulüp başkanı Faruk Özak olduğu belirtildi.

Hesaplaşacağız

Hacıosmanoğlu, bir denizcilik şirketinin aidatları ödediği yönündeki iddiaya da şöyle cevap verdi: “Bir denizcilik şirketi aidatları ödemiş, diyorlar. Avukatlarım da araştırıyor. Gerekli savcılık işlemine de başlayacaklar. Adı geçen denizcilik şirketi o dönemde KAP’a bildirilmiş, Trabzonspor ile reklam sözleşmesi yapmış ve Trabzonspor’a bir kaynak sağlamış. Bunları dikkate almıyorum. Bundan sonra da kim ne derse desin cevap vermiyorum. Trabzonspor parayı her yerde bulur, Trabzonspor’un başarıya ihtiyacı var. Hocamızla iyi bir sinerji sağladık. Aralık ayından sonra da Tekirdağ’a veya Erzurum’a gidip 6 ay daha uzatamayız. 6 ay daha süre var, herkes hazırlığını yapsın. Gideriz sandığa, herkes doğruları yanlışları biliyor, o zaman kararı veririz.”

Başbakanımıza teşekkür ettim

Hacıosmanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kulübü ziyareti sırasında tesislerde bulunmayışıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Başbakanımız maç yaptığında formaları biz gönderdik. Başbakanımızın kulübü ziyareti programda yoktu. Ben de kardeşimin ameliyatından dolayı gelemedim, ancak başbakanımız kulüpte otururken telefonla konuştum, teşekkür ettim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap