SON DAKİKA



Haber > Spor > Maalesef Usta otururken de koltuk boş

Maalesef Usta otururken de koltuk boş

18 Ekim 2017 Çarşamba - 08:06




Trabzonspor’un eski başkan adayı Atasoy, “Bizim başka Trabzonspor’umuz yok. Sayın Usta’nın da o koltukta daha fazla oturmaya hakkı yok” diye konuştu





50.yıl hedefiyle sezona başlayan ancak gelinen noktada hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da camianın önemli isimleri teknik direktör Ersun Yanal’ın gönderilmesinin doğru olduğunu ancak bunun yeterli olmayacağı kanaatinde. Bu konuda KARADENİZ’e açıklamalarda bulunan kulübün eski başkan adaylarından Metin Atasoy, Başkan Muharrem Usta’nın oturduğu koltuğu dolduramadığını ve bir an önce kongre kararı alması gerektiğini savundu. 

Usta’yı eleştiren Atasoy, Trabzonspor’un şuandaki en büyük probleminin futbolu bilmeyenler ve sevmeyenler tarafından yönetilmesi olduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı: “Sayın Usta bir gün tesadüfen kulübün önünden geçerken ‘Biraz para kazandım, bende şu kulübe başkan olabilir miyim’ diye düşünüyor 50 yaşından sonra. Ve birlikte yarıştığımız seçimde Trabzonspor’a üye bile olmamasına rağmen önce başkanlığa aday oluyor sonra kulübe üye oluyor.

Bununla birlikte ilk seçimde kendine oy veremeyen bir başkan adayıydı. Bu durum Trabzonspor’a ne kadar ilgisiz olduğunu gösteriyor. Sonra ikinci seçimde kısmen siyasetin desteğiyle belki de çok da sağlıklı olmayan seçimde üç beş oy farkıyla başkanlığı kazandı. Bir kurumda önemli olan o kurumu temsil eden koltukta oturmak değildir, o koltuğu doldurabilmektir. Maalesef Usta’nın zamanında Trabzonspor başkanlık koltuğu istenen şekilde dolmadı.”

EGOSUNU TATMİN EDİYOR

Atasoy, “Sayın Usta sadece ve sadece tanınmışlığını biraz daha çoğaltabilmek ve kendi egosunu tatmin etmek için tamamen kurumsal ve ekip anlamında değil bireysel olarak hareket ederek Trabzonspor’u bu günlere getirdi. Ekonomik vizyonu olarak onu seçen delegeler bugün soruyorlar; ‘400 milyon liradan aldığı kulbün borcunu hiçbir başarıya imza atmadan nasıl 1 milyara çıkardı?’ ” diye konuştu.


DAHA FAZLA ZARAR VERME

Usta’yı kongre kararı almaya davet eden Atasoy, şöyle konuştu: “Bütün yöneticileri beyefendiyi terk ettiler. Yalnız başına kalmış bir adam ve futbolu bile bilme kültürü yeterli değil. Dolayısıyla yapması gereken en kısa sürede delegeye ‘ben devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım sorusunu sormak.’ Eğer kendine güveniyorsa Trabzonspor’a daha fazla zarar vermeden seçim kararı alır. Çünkü bizim hiç birimizin başka bir Trabzonspor’u yok. Ama sayın Usta’nın da o koltukta daha fazla oturmaya hakkı yok. Çünkü otururken de koltuk boş.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap