SON DAKİKA



Haber > Spor > Ligin kaderini Rize çizecek

Ligin kaderini Rize çizecek

29 Mart 2015 Pazar - 10:04




Yeşil-Mavililer, son 9 haftada oynayacağı maçlarda şampiyonluk yarışı ve ateş hattındaki mücadelenin kaderini çizecek. Rize özellikle Karabük önünde ö





Süper Lig’de son 5 haftada bileği bükülmeyen Çaykur Rizespor, son Erciyesspor galibiyetiyle ateş hattının üzerine çıkarken, oynanacak olan 9 hafta içinde ligin kaderini çizecek. Milli maç arasından sonra gelecek hafta şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak olan Atmaca, zirve yarışında bulunan bir diğer İstanbul temsilcisi G.Saray’ı ligin son haftasında konuk edecek.

Bu sezon UEFA hesapları içinde yer alan İstanbul Başakşehir ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Ç.Rizespor, yine UEFA hesapları yapan komşusu Trabzonsporu’da kendi sahasında ağırlayacak. Ligde mütevazı kadrosuyla iyi bir çıkış yakalayan ve aldığı galibiyetlerle UEFA iştahını kabartan Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Yeşil-Mavili takım, bu maçlardan alacağı sonuçlarla UEFA yolcusunu belirleyecek. Ç.Rizespor son 9 hafta içinde küme düşme adayları arasında en kritik sınavını deplasmanda Karabükspor’a karşı verecek. Ev sahibi takımın bir nevi ölüm kalım savaşı vereceği karşılaşmada Yeşil-Mavili ekibin oradan alacağı galibiyet veya beraberlik, Karabükspor’un lige tamamen havlu atması anlamına gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap