SON DAKİKA



Haber > Spor > Lig erken biter

Lig erken biter

17 Kasım 2015 Salı - 09:17








Sekizinci haftayı da geride bırakırken A Grubu’nda ortaya çıkan farkı bir kez daha gördük. 3 karşılaşmada alınan farklı galibiyetler ve 8 hafta sonunda puan cetvelinde oluşan tablo yarışın erken kopacağının sinyalini verdi. Lig uzun bir maraton ama devre arasına kadar transfer yapılmadan alt sıralarda yer alan ekipler play-off potasını pek de zorlayacak gibi durmuyor.

Yalıspor, Doğanspor, Sürmene, CMZ Derecik ve Beşikdüzü’nün ilk beşte yer aldığı A Grubu’nda Gençlerbirliği’nin son haftalardaki çıkışı alt sıralarla play-off potası arasındaki makası daralttıysa da diplerde kalan ekiplerin bu yarışa katılmaları zor gözüküyor. B Grubu’nda da durum pek farklı değil.

Akçaabat Sebatspor’un liderliğini sürdürdüğü B Grubu’nda ikinci amatörden gelen Şalpazarı, Bahçecik ve Büyükliman sezona etkili başlayıp sürpriz yapar takımlar oldu. Bu dörtlüyü Erdoğdu ve Yolspor takip ediyor. Grupta yarış bu altılı arasında geçecek gibi. Ortahisar Kanuni ilk sekiz maçlık periyotta beklentileri karşılayamadı. Diğer ekiplerin bu yarışa katılmaları için muhakkak devre arasında takviye yapmaları gerekiyor.

Play-off potasında olduğu gibi küme hattında da durum iç açıcı değil. A Grubu’nda 16-17 yaş grubuyla mücadele eden Söğütlü’yü zor günler bekliyor. B Grubu’nda ise Tütünspor ile Özdilspor’un bu kötü gidişe bir an önce önlem almaları kaçınılmaz bir gerçek...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap