SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzu ve Sümer

Kuzu ve Sümer

05 Mayıs 2015 Salı - 11:46








Kulağımıza bir dedikodu geldi. Doğruluğunu araştırmak için kınalı kuzumuzu devreye sokmak zorunda kaldık. Kuzumuzu ivedilikle spor servisine çağırdık. Yapacağı görevi kendisine tebliğ ettik. Ve kuzumuz görev tebliğini aldıktan sonra "Allah’a ısmarladık" diyerek yola koyuldu. Az gitti uz gitti, dere tepe düz gitti. Dedikodunun çıktığı merkez üssüne ulaştı. Yeniden hatırlatalım, kuzumuzun bir özelliği de görev mahallinde bulunduğunda da görünmez bir zırhı vardır. Merkez üssünde Özkan Sümer’in olduğu bir yerde, başkan adayı olması beklenen Muharrem Usta’nın konuşması yapılıyordu. Kuzumuza, "Sümer Usta’yı mı destekliyor, öyle mi algıladın yapılan konuşmalardan" diye sorduk.

"Evet aynen öyle, Özkan Sümer ve avenesi kesinlikle Muharrem Usta’yı destekliyor. Hatta yaptığım araştırmada, Sümer, Usta’nın neredeyse lansmanslığını yapacak. Usta’nın medyada çıktığı bir röportajını, yakın çevresine ballandıra ballandıra anlattığını Sümer’in yanındakiler söylüyor. Hatta diğer adayların çekilmesi yönünde görüş belirttiği de gelen bilgiler arasında..." Kuzumuz bir şeyi daha gün yüzüne çıkarmayı başardı. Sonra kınalı kuzumuza "Özkan Sümer neden Muharrrem Usta’yı destekler? Görüşleri, fikirleri, her şeyleriyle birbirine zıttır" diye de bir soru yönelttik.

Kuzumuz, "Özkan Sümer ve avenesi için aslolan Trabzonspor değildir. Onlar için aslolan kendilerinin ve kendi ekiplerinin Trabzonspor’da olmalarıdır. Onlar varsa Trabzonspor vardır mantığı güderler. Onun için Sümer ve ekibi için fikir ve görüş ayrılığı önemli değildir. Önemli olan kendine sadakat gösterenlerin Trabzonspor’u yönetmeleridir. Neden kenarda durup her adaya eşit mesafede durmazlar? Mutlaka bir beklentileri olduğundan veya bir pazarlık yapıldığından dolayı sıkılmadan destekleyecekleri adayın enformasyonunu yapmaya çalışırlar" dedi. Kuzumuz yine bam teline bastı. Mutlaka verdiği bilgiler kamuoyunda karşılık bulacaktır. Bekleyip görelim.

DOKUNMADIĞI KİMSE KALMADI

Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu’na yakın bir isimle konuştuk. Hekimoğlu’nun siyasiler gibi sahada nasıl bir çalışma yaptığını anlattı bize. Başkanlığı konusunda kesin kararlı olan Celil Hekimoğlu’nun, her gün bir mahalleyi veya bir ilçeyi ziyaret ettiğini ve buna mukabil çok iyi tepkiler aldığını söyledi bize Hekimoğlu’nun yakın dostu. Dokunmadığı insanın kalmadığını, Trabzonspor’la ilgili kim çağırırsa severek gittiğini, ayrım kayrım yapmadan herkese ulaşmaya çalıştığını da anlattı. Ne dersiniz, diğer başkan adaylarına göre Celil Hekimoğlu yarışa 2-0 önde mi başladı?


İLÇELER UNUTULMAMALI

Anlatılanlara bakıldığında Trabzonspor ilçelerden bile kopmuş. Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, Trabzonumuzun güzel ilçesi Tonya’ya gider. Görüştüğü toplulukla konuşurken, kendisine şöyle bir ricada bulunulur: "Başkan olduğunuzda sizden istediğimiz tek bir şey var: Tonyamıza bir futbolcuyu getirmeniz." Celil Hekimoğlu da "Ne demek bir futbolcu, Trabzonspor’u buraya getirmek bizim görevlerimizin en başında olacaktır." cevabını verir. İşte ilçelerimizin Trabzonspor ile ilgili durumu! Trabzonspor sadece şehrin takımı değil, ilçeler de bu takıma önemli ve büyük katkılar vermektedir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap