SON DAKİKA



Haber > Spor > Kötü...

Kötü...

12 Eylül 2016 Pazartesi - 12:47








Korkarım tüm yazdıklarım gerçek.Kandırmışlar bizi. Ufak bir umut vardı içimde takımın hocası seçmiştir futbolcuları. Alışıkça oynarlar diyordum. Anlaşılan o ki; hepsini menajer aldırmış.

Hiç tartışmasız, çok net takım mühendisliği sıfır. Bordo mavili formayı geçtim herhangi bir takımda oynayacak nitelikte değiller.

Sanırım geri dönülmez yola girdi Trabzonspor.Manşetler sahte, övgüler maksatlı, süslü idmanlar,salon çalışmaları,kamplar,sistem, taktik, hocanın tarzı, hepsi yalan. Kabul etmek zorunda olduğumuz gerçek bu futbolcular yetersiz.

Futbolda kuraldır sistem, taktik,hoca uygulamaları bir yere kadar.Hepsini doğru yapsan da futbolcu kalitesi belirleyici olur...

Beş, altı gol kaçırdı, ikide bıraktı Osmanlıspor. En baştan sona kadar oyunu kontrol etti. Hücumu, savunması çok dengeli çalışılmış, ezber haline getirilmiş bir yapı...


Tarifi mümkün olmayan bir şey oynuyor Trabzonspor. Savunamıyor,topu kendinde tutamıyor, hücum edemiyor... İki, üç alt lig seviyesinden bile uzak, dağınık etkisiz bir şey...

Kızacaksınız ama söylemek zorundayım, ligin en kötü takımı gibi duruyor Trabzonspor.Saha zemini, taraftar, yeni takım,sabır diyorsa birisi inanmayın. Bilen için çok açık, yetersizler. On maç değil, bin maçta oynasalar değişmez.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap