SON DAKİKA



Haber > Spor > Kötü bir oyun ve futbol

Kötü bir oyun ve futbol

23 Ocak 2017 Pazartesi - 07:45








Trabzonspor, Kasımpaşa’yı mağlup ederek haftayı üç puanla kapatmasına rağmen sergilediği futbol bence beğenilmedi. İki takım da 90 dakika boyunca ne yaptığını bilmeyen bir görüntü verdi. İki takım da kötü bir oyun ve kötü bir futbol sergiledi.

Gol atanın kazanacağı karşılaşmayı attığımız tek golle kazanmayı bildik. Oyuna gelince, futbol adına bir şey göremedim. Trabzonspor zorlu deplasmanda karışık bir görüntü verdi. Bizim açımızdan tek iyi şey müsabakadan üç puanla ayrılmak oldu. Trabzonspor’un ilacının zaman olacağını düşünüyorum.

Belki futbolcular birbirine alışır ve kendi güçlerini sahaya yansıtırsalar o zaman belki ileriye dönük daha güzel hamleler yapabiliriz. Trabzonspor’da gol sıkıntısı devam etti. İleri uçta oynayan N’Doye fazla bir varlık gösteremedi. Bana sorarsanız o bölgede Yusuf Erdoğan bile oynasa N’Doye’den bile daha fazla katkısı olur.

Yusuf Yazıcı’nın oyundan alınmasına da anlam veremedim. Karşılaşmanın en iyi oyuncusuydu. Bana göre Ersun Yanal bu değişiklikte hata yaptı.  Rodalllegatransferinin de Trabzonspor’a katkısı olacağını düşünenlerdenim. Akhisar Belediyespor’da gösterdiği performans ve Türk ligini iyi bilmesi bizler için bir avavantaj. Rodallega elimizdeki golcü oyuncluardan iyidir. Takıma güç katacaktır. Gol sorunumuzu çözecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap