SON DAKİKA



Haber > Spor > Korku

Korku

25 Ağustos 2017 Cuma - 10:45








Korkunun ecele faydası yoktur. Yaptığın her işe güvenerek, bilerek ve saygı duyarak devam edeceksin, eğer tereddütlerin varsa çevrenden destek isteyeceksin, her şeyi ben biliyorum yok. Bir elin sesi yok. Eller çoğalırsa seslerde daha gür çıkar. 20 senedir İstanbul’da yenemediğin bir takımı yenme fırsatı eline geçti. Fakat sen korkundan bu güzel duyguyu, anı yok ettin. Eğer ki sen Fenerbahçe’ye yenilsen sana kimse bir söz söylemez ama kazanırsan bu değişmeyen dengeyi değiştirip yıllar sonra ismin Trabzonspor tarihine geçecekti.

Sırf konkundan, telaşından, paniğinden bu fırsatı hem sen, hem teknik kadron, hem futbolcu kadron, hem yöneticilerin, hem Trabzonspor sevdalıları, hem Trabzonspor taraftarları, hem Trabzonspor’u sevenler mutlu olacaktılar. Sen beraberlikte Fenerbaçhe karşısında başarıdır deyip insanları oyalama gittin. Teknik adamlar şahsi kaprisleri yüzünden bir kenttin, bir takımın geleceğini, başarısını, çıkışını engelleyemezler.

Burak’ın sakatlanıp çıkmasıyla transferi son anda olmayan, antrenman eksiği psikolojisi bozulan bir oyuncuyu tercih ederek, yanlış değişiklik yaparak, ikmale kaldın. Burada şahsi kaprislerin öne çıkarmadan kendinin aldırdığın Rodallega’yı oyuna sokacaktın.

Oyunun 2-1 öne geçtiğin anda da Fenerbahçe’nin senin üstüne geleceği dengesiz bir şekilde belliydi. Burada da çabuk oyuncuların olan Yusuf Erdoğan ve Bongonda’yı oyuna sokarak hem hücumda yetenekli olan hem de savunmaya yardım eden bu iki oyuncuyla maçı da daha farklı kazanırdın. Teknik kadro olarak sizzler bunları hercih etmediniz. Savunmaya ağırlık vererek Fenerbahçe’nin Trabzonspor’un üstüne gelmesine izin verdiniz.

Yenilen bir golle de maç 2-2 bitti. 20 senelik hasret devam etti. Maçtan sonra yapılan açıklamalarda da bir Trabzonspor teknik kadro açıklaması değil. Fenerbahçe yanlısı yapılan açıklamalar söylevler. Trabzonspor büyük bir camiadır. Trabzon bir ekoldür Türk futbolunda. 50 yıllık mazisinde başarılar doludur.


Yapılan açıklamalar her zaman dikkat edilmelidir. Ama günleri kurtarmak için iş yapıyorsanız bu tip açıklamar normaldir. Hala transferlerden bahsediliyor. Hazırlık kampları bitti, hazırlık maçları bitti, lig başladı ve iki lig maçı oynandı. Bugüne kadar transferleri yapmadıysanız iki sezondur bu takımın başındasınız vay benim Trabzonspor’um haline.

Klasik olacak ama yine söyleyeyim dost gerçeği söyler her zaman ağır gelir. Bu sözler. bu işin içinde olan birisi olarak her zamanda bu tip uyarıları yapmaktan geride kalmayacağım. Herşey 50. Yılda Trabzonspor’un başarısı içindir. Herşey büyük Trabzonspor camiasının iyiliği içindir. Kalın sağlıcakla.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap