SON DAKİKA



Haber > Spor > Korkak antrenör

Korkak antrenör

18 Eylül 2017 Pazartesi - 08:48








Trabzonspor, Başakşehir karşısında kazanacağı üç puanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde başladı mücadeleye. Bordo-Mavililer, her ne kadar baskılı futbol sahaya yansıtamasa da oyunu rakip alana yıkma konusunda oldukça istekliydi. Ancak gelin görün ki Ersun Yanal da bu istek ve arzu yoktu.

Yine hatalı oyun kurgusu ve sonuca müdahale edecek oyuncu değişikliklerini yapamayan bir Yanal izledik dün akşam. Hal böyle olunca da 3 puan arzusu ile İstanbul’un yolunu tutan Trabzonspor dün akşam sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Ersun Yanal’a sormak lazım; her hafta oyuncu kadrosunu neden değiştirirsin? Bunu çıkıp bizlere anlatmalıdır. Yapılan transferler kadroya ne için katıldı?

Neden onlara forma verilmez anlayabilmiş değilim. Bir teknik adam düşünün 2-1 öne geçtiği mücadelede skoru korumak yerine beraberliğe razı olmuş görüntü sergilesin! Trabzonspor karşılaşmada öne geçti geçmesine ama mücadeleyi 2-2’ye getirmemek için de hiçbir önlem alamadı veya almadı Ersun hoca.

Kucka ve Olcay sahada döküldü, Burak son yarım saat yorgunluğundan dolayı yokları oynadı ama Ersun hoca oyuna müdahale etmedi. Takım eğer önde ise buna göre oyuncu değiştirilir ve skoru korumak adına hamleler yapılır. Ancak Ersun hoca bu anlayıştan çok uzak. Bu tavrının amacı ne bilemiyorum!

Bu anlayış ve bu teknik adam ile Trabzonspor’un değil 50. yılda şampiyonluk hayali, ilk dörde dahi girmesi zordur. Bordo-Mavili yönetime her hafta söylediğimi bu hafta da hatırlatıyorum ve Yanal ile yol ayrımına gidilmesi gerektiğini tekrarlayıp son noktayı koyuyorum; korkaklar zafer kazanamaz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap