SON DAKİKA



Haber > Spor > Keyifli bir gündü

Keyifli bir gündü

12 Şubat 2017 Pazar - 09:45








Trabzonspor öne geçince kazanmasını biliyor artık. Saha içinde kazanmanın ne anlama geldiğini bilen bir oyuncu topluluğu oldu bordo-mavili takım. Bu tabi ki en azından bu dört haftalık periyotta da çok büyük bir kazanç.

Oyun içinde zaman zaman inişli çıkışlı bölümler oldu. Yani Trabzonspor, oyuna özellikle ilk yarım saatlik bölümde çok hakimdi. Geçen haftaki oyunun aynısını dün akşam 30 dakikalık bölümde oynadı ve bu dakikalar iyi göründüğü bölümlerdi. Ancak Trabzonspor, ikinci yarıda biraz daha skoru koruma içerisine girince, hiç sevmediği defansif oyunu oynamaya başladı, bu da takımı zor duruma düşürdü.

Şu an Trabzonspor’un eksik olan bölümü bence biraz daha bu durum olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor çok savunma takımı değil. Top Trabzonspor’dayken hem hücum hem savunmayı yapan takım görüntüsüne girdi. Bunu geliştirmesi gerekiyor.

Osmanlıspor karşısında çok zor anlar da yaşandı tabi ki. Özellikle oyuncu değişikliklerinden sonra takım içerisindeki pozisyon değişiklikleri oyunu çok olumsuz etkiledi. Bu da büyük bir problem olarak ön plana çıktı.

Geçen haftaki maçta da oyuncu değişikliklerinden sonraki oyun şekli bir anda kayboluyor. Bunu bir an önce düzeltmesi gerekiyor Ersun hocanın.


Her hafta takım oyunu ve bireysel oyuncu performansını geliştirebilen bir takımın olması bence Trabzonspor için büyük bir kazanç. Trabzonspor’un şu an üst sıraları zorlayacak kalitesi olduğunu görüyoruz. Bence Trabzonspor sezonu Avrupa kupalarına katılacak düzeyde bitirecektir.

Sonuç olarak baktığımızda dün akşam kazanılmış bir maç var. Osmanlıspor her zaman zor bir deplasmandır. Keyifli bir gün yaşadık.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap