SON DAKİKA



Haber > Spor > Kendi hedefimizi kendimiz belirleriz

Kendi hedefimizi kendimiz belirleriz

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 00:09




Yomraspor’da Başkan Şemsettin Özcan, Başkan Yardımcısı Davut Atmaca, Basın Sözcüsü Recep Keleş ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Keskin basın mensuplar





Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Yomraspor’da Başkan Şemsettin Özcan, Başkan Yardımcısı Davut Atmaca, Basın Sözcüsü Recep Keleş ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Keskin basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelirken, gelecek sezonki hedefleri hakkında bilgi verdi. Düzenlenen yemekte konuşan Başkan Özcan, kuracakları kadronun sergileyeceği bireysel performansın kendilerinin ligdeki konumlarını belirleyeceğini ifade etti. Özcan, “Başarılı olabilmek için birlik ve beraberlik olmalı. Başarının anahtarı herkesin elinden geldiğince bu işe gönül vererek çalışmasıdır. Bunu geçtiğimiz sezonun devre arasında gördük. 7 futbolcuyla yollarımızı ayırmamıza rağmen ligi şampiyon olarak bitirdik. Kaliteli oyuncu şampiyonluğu getirmiyor. Sergileyeceği performans seni şampiyon yapıyor. Biz istersek zirveye çıkabiliriz. Ancak önceliğimiz yabancısı olduğumuz bu ligi tanımak ve basamakları tek tek çıkmak” dedi.

Yomra büyüyor

Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, Yomra’nın her zaman büyüdüğünü ve Yomra dışındaki iş adamlarının da destek verdiğini ifade etti. Özcan, “Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu bizlerin en büyük destekçilerinden biri. Her zaman bize destek veriyor. Bunun yanında Yomra her geçen gün büyüyor. Gücümüz artıyor. Yomraspor, devre arasında bitirilmesi beklenen tesisine kavuşursa; o zaman büyük başarılara yelken açabiliriz” dedi.

Kombine bilet isteği

Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan ve yöneticiler, Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 4 kulübün ortak kombine kart isteğine destek çıkması gerektiğini ifade etti. Özcan, “Geçtiğimiz günlerde Valimiz Abdil Celil Öz’ü 4 kulüp başkanı olarak ziyaret ederken bu kombine kadar isteğimizi iletmiştik. Kendileri de bu olaya olumlu yaklaşmasına rağmen şimdiye kadar önemli bir adım atılmadı. Sayı, gelecek günlerde belli olacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap