SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmak

Kazanmak

17 Ağustos 2017 Perşembe - 08:50








Türkiye Süper Ligi 2017-2018 İlhan Cavcav futbol sezonuna Trabzonspor kazanarak üç puanla başladı. Bu maçı kazanması Trabzonspor’un gerçek taraftarlarını aldatmasın. Nedenine gelince... Golcü Burak her zaman böyle olmayabilir. Esteban bu kadar iyi, bu kadar şanslı olmayabilir.

Her takım oyuncuları Atiker Konyaspor oyuncuları kadar beceriksiz olmayabilirler. Ve en son olarak net iki kırmızı kartı vermeyen hakem gibi olmayabilirler. Zaten maçtan sonra teknik adam, 'Bu bize yetmez' diye üstü kapalı bir cümle kullanıyor.

Bir de muazzam Trabzonspor taraftarı vardı. Hakemin maçın başlama düdüğüyle başlayan, bitiş düdüğüyle devam eden motive edici tezahüratları bence maçı kazanmanın, maçı hiçbir an bırakmamanın en büyük etkeniydi.

Bravo Trabzon sevdalılarına, bravo Trabzonspor taraftarlarına, alkışlar. Burak Yılmaz’ın istek ve arzusu Trabzonspor oyuncularını da ateşledi. Burak büyük bir golcü olduğunu yine gösterdi. Oyuna baktığınızda Trabzonsporlu oyuncuların puan kaybını kabullenememeleri de öne çıkan göstergeydi.

Trabzonspor takımının iç sahadaki maçlarda kesinlikle çift santrforla oynaması gerekir. Nedenine gelince... 50. yılında hedef şampiyonluksa iç sahada genelde kazanmak zorundasınız ki, şampiyonluk puan ortalamasını tutturun.


Trabzonspor’un oyunda orta alanda yeterli olmadığını gördüm. Orta alana yenilik şart. Çift santrafor oynandığı takdirde kanatları iyi kullanan Trabzonspor hem çok pozisyona girer hem de çok gol atar. Böylece maç kazanma oranı fazlalaşır. Sezon başında maçlar sıkıntılı ve sürprizlere açıktır. Hava şartları da oyuncular üzerinde baskı oluşturur.

Netice olarak Trabzonspor ilk maçından hem de geçen sezonun Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa sahibi Atiker Konyaspor karşısında üç puana ulaştı. Burada Trabzonspor takımının daha dikkatli, daha istekli, daha arzulu olmasının yanı sıra, futbol oyununu takım halinde iki yönlü oynamak zorunda olduğunu da belirtmek isterim.

2017-2018 futbol sezonu Trabzonspor sevdalılarına, Trabzonspor taraftarlarına, Trabzonspor seyircilerine, Trabzonspor yönetimine, Trabzonspor profesyonellerine, Trabzonspor futbolcularına hayırlı uğurlu olsun. Yapılan açıklamalar üstüne inşallah 50. yılda şampiyonluk Trabzonspor’un olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap