SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmak güzel

Kazanmak güzel

03 Nisan 2016 Pazar - 09:21








Trabzonspor ligde hiçbir iddiası olmayan Gaziantepspor ile karşılaştı. Her iki taraf da maça kazanmak arzusunda çıktı. Maçın başında biraz daha topa hakim oynayan taraf ev sahibi Antep’ti. Gaziantep’te önde oynayan Larsson, Putsilla ve Chibuike kaleyi zorlamaya çalıştılar. Ancak, girdikleri pozisyonlarda Mustafa Yumlu, Aykut ve Esteban’ı geçemediler. Trabzonspor’da gerek Cavanda gerek Bosingwa hücumda etkili olamadı. Orta sahada uzun zamandır oynamayan Mehmet Ekici, Marin ve Özer futbol oynamaya çalıştı.

Bunlar önde Cardozo’ya her zaman olduğu gibi istediği topları atamadılar. Yusuf her zamanki Yusuf. Biz istiyoruz ki artık Yusuf kendini aşsın. 3-4 yıldır aynı seviyede oynuyor. Üstüne koyması gerekir. İlk yarıda kaleci Esteban’ın bir kurtarışından sonra Güray’ın al da at dediği pozisyonda Özer kafayla topu dışarı attı. İlk yarıda fazla tehlikeli gol pozisyonu görülmedi. İkinci yarıda Trabzonspor topla biraz daha fazla oynamaya çalıştı. Adeta her iki takım da seyirciyi uyutan bir futbol oynuyordu. Seyirciye sıkıntı veren bir maçtı. Mehmet Ekici’nin her zamanki gibi güzel kestiği topta Mustafa Yumlu attığı golle Bordo-Mavilileri öne geçirdi. Skor avantajını korumaya çalışan Trabzonspor biraz geriye yaslanınca Gaziantep etkili olmaya başladı. Bu arada Trabzonspor kontratakta bir iki net pozisyon bulsa da bunları sonuçlandıramadı.

Cardozo ve Ekici fırsatlardan yararlanamadı. 60 dakika sahada kalan Cardozo’nun yerine genç Melih oyuna girdi. İzlediğim kadarıyla genç oyuncunun ayağına fuleli top yakışıyor. Böyle genç oyuncuların oynaması her zaman bizim arzumuzdur. İleride daha iyi olacağı izlenimini verdi Melih. Sadi hocadan sonra gelen Hami hoca Muhammet Beşir’i bir türlü sahaya sürmedi, taraftara göstermedi. Bunu anlamak mümkün değil. Böyle bir havada geçen maçta Trabzonspor’un üç puan alması sevindiricidir diyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap