SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanan Trabzon Olsun

Kazanan Trabzon Olsun

24 Mart 2018 Cumartesi - 01:50








Baysal İnşaat Düzyurtspor ile Arsinspor bugün zorlu 90 dakikada karşı karşıya gelirken iki ekipte müsabakadan üç puanla ayrılmak istiyor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden iki Trabzon temsilcisi bugün Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacaklar. Baysal İnşaat Düzyurtspor zorlu 90 dakikadan üç puanla ayrılıp play-off iddiasını arttırmak isterken Arsinspor ise karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımayı planlıyor. 15.00’da başlayacak ve Egemen Artun’un yöneteceği müsabakada iki ekipte kayıp yaşamak istemiyor.

Baysal İnşaat Düzyurtspor Antrenörü Ömer Ortakudaş Trabzon’a yakışır bir karşılaşma olması dileklerinde bulunarak, “Dostluk çerçevesinde bir maç olacaktır. İki Trabzon temsilcisine de yakışan bu dur” dedi. Arsinspor antrenörü Serkan,,,,,,, puana ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekerek, “Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma.  Düzyurtspor kardeş takımımız. İyi oynayıp kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap