SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayseri ile 46. randevu

Kayseri ile 46. randevu

11 Şubat 2016 Perşembe - 16:39




Ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor ve Kayserispor 21. haftanın kapanış mücadelesinde Avni Aker'de karşı karşıya gelecek.





Bordo-Mavili takımın Kayserispor ile 46. randevusu... Trabzonspor ve Kayserispor toplamda 45 kez kozlarını paylaştı. Bu maçlarda borda mavililer, 24 galibiyet alırken, Kayserispor ise 12 maçtan üç puan ile ayrıldı. Her iki takımda 9 karşılaşmadan birer puan çıkardı. Karadeniz ekibinin evindeki maçlarda da rakibine karşı üstünlüğü var. Evinde 17 maç kazanan bordo mavililer Kayserispor’a sadece 2 maçta yenik düştü. 4 maçta beraberlikle bitti. 
 
Son Maçta Ne Oldu?
 
İki takım arasında oynanan son maçta ise Kayserispor Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. En son 2005 yılında rakibini deplasmanda yenmeyi başaran sarı kırmızılı takım o günden beri dış sahada Trabzonspor’a karşı üstünlük sağlayamıyor. Kayserispor’un Trabzonspor’a karşı evindeki en son galibiyeti ise 2013 yılındaki 2-1’lik maç.
 
EN GOLCÜLER
 
Trabzonspor’un en golcü isimleri 7 gol ile Oscar Cardozo, 3 gol ile Mehmet Ekici ve 2 gol ile StephaneM’bia.  Kayserispor’da ise Diego Biseswar ve Derley’in 4’er golü bulunuyor. Zeki Yavru ise 2. kez rakip fileleri havalandırdı.
 
Sakat Ve Cezalılar
 
Ev sahibi takımda Oscar Cardozo, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici sakatlıkları; Douglas Teixeira cezası, misafir takımda ise Mustafa Akbaş cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap