SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaymak yiyemedik

Kaymak yiyemedik

28 Kasım 2015 Cumartesi - 11:05








Çaykur Rizespor Galatasaray ve Osmanlıspor karşısında aldığı galibiyetlerin ardından Konya karşılaşmasına moralli çıktı. Viera'nın sakat olması nedeniyle önceki hafta savunmada hata yapmadan oynayan genç Ertuğrul bu bölgedeki yerini korudu. Godfrey'nin dönmesiyle Koray bu maçta ön libero olarak orta sahaya daha çok yardım eden, hücumlarda takıma katkı sağlaması beklenen yerde mücadele oyuncusu olarak sahadaydı. Tribünlerde ise üçte bir oranında doluluk vardı.

Karşılaşmaya konuk ekip daha iyi başladı. Daha çok top yapan, rakibi daha çok yoran paslarla Rizespor kalesine gelmeye çalıştı. Rizespor savunmasına takılan Konyaspor, 16 dakikaya kadar Rizespor'dan daha üstün gözüktü. Bu dakikadan sonra Rizespor oyunda denge kurdu. Kweuke'yi iki pozisyonda kaçırmaya çalışan Rizespor orta sahası bu futbolcunun ofsayta yakalanmasına neden oldu.

İkinci yarıya Rizespor daha etkili başladı. Konyaspor Traore ile ceza alanı dışından attığı sert şut ile pozisyon bulurken Rizespor Kweuke ile 56 ve 58. dakikalarda iki net pozisyonu değerlendiremedi. Tecrübeli golcü eski takım arkadaşı Serkan Kırıntılı'yı geçemedi. Teddy ile gole yaklaşan Rizespor yine kaleciyi geçemedi.

Konuk ekip iki oyuncu değiştirerek Rizespor'un hücum hattını kesme düşüncesinde olurken Rizespor Teddy'nin yerine Deniz'i alarak gol yollarında etkili olmak istedi. Bu karşılaşmada daha çok pozisyon üreten, gol yollarında daha çok etkili olan Rizespor'du ancak bir türlü istediğini alamadı. Atmacalar Konya karşısında ilk yarıda kötü oynadıkları karşılaşmanın ikinci yarıda yakaladıkları 4 pozisyondan hiçbirini golle süsleyemeyince bir puana razı oldular

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap