SON DAKİKA



Haber > Spor > Karne tatili

Karne tatili

28 Aralık 2016 Çarşamba - 09:15








Türkiye Ziraat Kupası’nda kendi sahasında Sancaktepe ile karşılaşan Rizespor, B grubunda lider olarak başladığı karşılaşmada erken gol buldu. Türkiye Ziraat Kupası’nda oynadığı 3 karşılaşmada 12 gol atarak kupa da en çok gol atan takımların başında yer alan Rizespor maalesef ligde aynı başarıyı gösterememişti.

Ligin ilk yarısının tamamlandığı Süper Lig’de Rizespor transferlerde yeni arayış içine girerken, yedek de bekleyen oyuncuların şans aldığı kupada kendi yollarını belirledi. Futbolcular kimin takımda kalacağı, kimin gideceğini bu karşılaşma ile kendi karnesini hazırlamış oldu. Sahaya baktığımızda canla başla mücadele eden, Recep Niyaz, Oğuzhan Aynaoğlu, Saddane, Ali Faez, Ümit Kurt ön plana çıkan oyuncular. Artık karne zamanı, Teknik Direktör Hikmet Karaman bu karşılaşma ile futbolcuların karnesini hazırlamış oldu.

Sancaktepe karşısına yedek ağırlıklı çıkan Rizespor 8 dakika da Recep Niyaz’in sol kanattan ceza alanına ortaladığı top Samet’ten yön değiştirince kaleye gitti. Bu dakikadan sonra kendi yarı alanında daha çok rakibi ağırlayan Rizespor gole davetiye çıkardı. Nitekim 34. dakikada konuk ekip Selim ile skoru eşitledi. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada ikinci yarıya Rizespor Furkan’ın yerine uzun süredir kupada ve ligde görev almayan Fink şans buldu. 53. dakikada ise Rizespor sağdan Recep Niyaz ile kullandığı köşe atışında Ümit kendi hatasını affettirerek kafa ile topu ağlara gönderdi ve Rizespor’u 2-1 öne geçirdi.

Rizespor bu karşılaşmada her ne kadar bariz üstün futbol sergilemese de 3. Lig ekibi karşısında biraz olsun tecrübesini konuşturdu. 83. dakikada Sancaktepe ceza alanı içinde Rizespor’un ısrarlı gol isteğine Saadene noktayı koyarak Rizespor’un 3. golünü kaydetti. 90.dakikada ise kupa da gol rekorları kıran Rizespor İsmail’in takibi sonucu ceza alanında Petrucci’ye al da at dediği pozisyon da İtalyan oyuncu İsmail’ı kırmayarak düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi.

Kupa da zirve, ligde 15 sıra, her ne kadar çelişki olsa da Rizespor Türkiye Ziraat Kupası’nda 4 maçta beraberlik veya mağlubiyet almadan rekor 16 golle 12 puan ile B grubunda zirveyi kimseye bırakmadan yoluna devam etti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap