SON DAKİKA



Haber > Spor > Kanarya öterek geldi öterek gitti

Kanarya öterek geldi öterek gitti

27 Aralık 2016 Salı - 09:40








Fenerbahçe futbolcu profili ile Trabzonspor’un üç gömlek üzerinde bir takım görüntüsündeydi. Maçın ilk 15-20 dakikasında tempoyu düşüren takım gibi görünse de Fenerbahçe Trabzonspor’un gardını kırmakta zorlanmadı. Demeden edemem; iddia ediyorum Trabzonspor’un tarihinde Trabzonspor’a yüksek meblağ ile kasılan tek futbolcu Onazi’dir. Hadi Suk kiralık diyelim. Langur para ile 1 lira etmez de bu maçta ne olursa olsun on tane Onazi’yi cebinden çıkartacak olan Yusuf Yazıcı ile Ersun hoca oyuna neden başlamadı işte bunu anlamadım.

Onunla oyuna başla kardeşim. Yetki senin. Şimdi Ersun hocaya sorsak cevabı hazırdır: "Bu maçın ağırlığını kaldıramaz, kazanalım derken o nu da kaybederiz" der. Onazi ne kaldırıyor Ersun hocam bilir misin? İşte dakika 27 ve Trabzonspor 10 kişi rakip Fenerbahçe maçta 1-0 önde. 10 kişi kalan Trabzonspor, 40. dakikada Fenerbahçe’ye eksik yakalanıyor, durum 2-0. İkinci yarıya gardı oldukça düşük çıkan Trabzonspor sahanın her yerinde Fenerbahçe’yi izlerken bu maçı çevirme adına yapacak bir şeylerin kalmadığını tribünlere ve de yönetimine anlatmaya çalışan takımdı. Helal olsun yönetime! Toplama futbolcularla toplama takım kurdunuz. Bu arada gözden kaçsın istemem...

Trabzonspor’a yıllardır bedava sağlık hizmeti veren İmperial Hastanesi varken şimdi başkanın koordinatör olduğu Medical Park Hastanesi'nin sağlık hizmetleri karşılığı her ay Trabzonspor Kulübü’ne 100 ile 140 bin TL arasında fatura kestiği söylenirse, her yerde bu konuşulursa, şayet Trabzonspor Kulübü’nün kayıtlarında da böyle bir fatura varsa aferin sana Başkan! Seni önce ben tebrik ederim! 3-0 mağlup olduk. Merak ederim...

Acaba kurdukları takımın bu mağlubiyeti ile yönetim ne düşünür? Bu kadar ucuza, bir şehrin ve de bir takımın misyonu yenir mi? Trabzonspor’dan elinizi çektiğiniz gün Trabzonspor’un yeniden dirilişinin başlangıcı olacaktır. Sayın Muharrem Usta; isminiz, şekliniz hiçbir zaman Trabzon’da anılmazken nereden geldin, nasıl geldin ve Trabzonspor’un geçmişinin maneviyatını gelene gidene nasıl yedirdin? Yazıklar olsun o kongreye! Yazıklar olsun bizlere! Ne zeka varmış seni de kutlarım! Kutlarım seni ki sen de bu şehrin sahipsiz olduğunu anlamışsın! Ve de 10 abilerin destekleri ile o koltukta oturuyorsun. Bak karşıya skor tabelasına. Ne yazıyor orda? Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3. İyi uykular Sayın Başkan Muharrem Usta!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap