SON DAKİKA



Haber > Spor > İyiler Kötüler

İyiler Kötüler

04 Nisan 2017 Salı - 10:10








Dördüncü  hafta maçları sonunda alınan sonuçlarla beklenmedik bir tablo ortaya çıktı. Maç bu, oynanmadan kazanılmıyor ya, Zağnosspor beklendiği gibi dört haftalık maç periyodunda Erdoğduspor karşısında bıraktığı 2 puan dışında kayıp yaşamazken Kırmızı-Mavililer kadro yapısı ve teknik ekip becerisiyle beklentileri karşıladı.

Erol Batur yönetiminde sürpriz bir çıkış yakalayan Sürmenespor dört haftalık periyodun en ciddi sınavını bu hafta Erdoğduspor’a karşı verdi. Haftayı farklı galibiyetle kapatan Yeşil-Beyazlı ekip önemli avantaj yakaladı.

Zirveyi yakından takip eden ve yarışta olacağının sinyalini play-off başında veren Of Gürpınar Hekimoğlu Doğanspor gibi dinamik bir takımı yetenekli oyuncularıyla mağlup ederek zirveye tutundu. Ancak Kırmızı-Siyahlı ekibi bu hafta 1985 Derecik ile çok kritik bir mücadele bekliyor. Gürpınar’ın bu sınavı belirleyici unsur olacak.

Bölgesel Lig görmüş bir ekip olarak futbol anlamında pek tatmin etmese de Ortahisar Kanuni 1985 Derecik engelini öyle ya da böyle geçerek önemli bir sınavı başarıyla verdi. Ne yapacağı belli olmayan bir takım görüntüsünde olan Bordo-Mavi-Beyazlı ekibin bu yarışta nerede olacağını ben dahi çok merak ediyorum. Bu grubun sürpriz yapan ekiplerinden Şalpazarı Çarşıbaşı’nda 2-0 öne geçmesine rağmen çok önemli 2 puan bıraktı.

En önemli silahı Kaptan Yetkin’den yoksun play-off’a başlayan Kırmızı-Beyazlılar’ı bundan sonra daha zor haftalar bekliyor. Play-off’ta ilk 4 haftalık periyotta beklentileri karşılayamayan Erdoğduspor, 1985 Derecik, Hekimoğlu Doğanspor ve Akçaabat Sebatspor’un artık işi çok daha zor.


Özellikle Sebatspor’un havlu attığı ligde kadro yapısıyla yarışta olmayı hak eden Erdoğduspor bir türlü takım olamadı. 1985 Derecik ise bir türlü lig temposunu yakalayamadı. Genç ve dinamik bir ekip olan Doğanspor’un kenar yönetimi de genç olunca Lacivert-Beyazlılar play-off’un ağırlığını kaldıramadı. Ve işini zora soktu.

İlk dört haftalık periyotta hayal kırıklığı yaşatan Sebatspor ile Çarşıbaşı Belediyespor kadro yapısının çok uzağında bir görüntü vererek erken havlu atan ekipler oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap