SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi mücadele sonuç yok

İyi mücadele sonuç yok

06 Kasım 2016 Pazar - 10:30








Trabzonspor Beşiktaş karşısına 4-5-1 taktiğiyle çıktı. Önde yine N’Doye’yi yalnız bırakan Trabzonspor, bu futbolcuyu sağdan Yusuf ve soldan Bero ile destekledi. Mehmet Ekici-Okay-Onazi üçlüsü Trabzonspor’un orta sahasında topu öne taşımaya çalıştı. Maçın başında duran toptan gelen golle morali demoralize olan bordo-mavili takım ardından yediği penaltı golüyle 2-0 geri düşünce herkes Beşiktaş’ın farklı kazanacağını düşünüyordu. Ama Trabzonspor’da Mehmet Ekici ve Bero orta sahada çok iyi mücadele ederek oyuna hakim oldular. Önde Yusuf çalışkan göründü ve bu çalışkanlığında 40. dakikada takımının tek golünü attı. Bu arada rakip takım Aboubakar’ın ayağından net fırsatı değerlendiremedi. İlk yarıda Beşiktaş daha üstün bir görüntü verdi. İkinci yarıda ise Trabzonspor biraz daha önde oynayarak gol atma isteğindeydi.

Baskılı oynadı. Beşiktaş takımının Avrupa’da oynadığı maçın yorgunluğu 60. dakikadan sonra hissedildi. Bu dakikadan sonra Trabzonspor rakip kalede daha çok göründü. Girdiği pozisyonlarda ikinci golü üretemedi. Her zaman söylediğimiz gibi bu takımın bu hücum oyuncularıyla işi zor. Querasma'nın kalitesindeki oyuncunun yaptığı hareket kırmızı karttı. Hakem bunu sarı kartla geçiştirdi. İkinci yarıda kim ne derse desin baskılı oynayan, kazanmak isteyen, topa basan bir Trabzonspor vardı. Maçın başında yediğimiz şok goller maalesef bu maçtan mağlubiyetle ayrılmamıza neden oldu. Artık önümüze bakacağız. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap