SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi futbol

İyi futbol

07 Mart 2016 Pazartesi - 09:16








Trabzonspor ligde zor durumdan kurtulmak için Türkiye’nin imrenilecek kenti, büyüleyici seyircisi olan Konyaspor maçına puan veya puanlar almak için çıkmıştı. Trabzonspor’un elindeki mevcut kadroyu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Hami hoca, genç oyuncu Ramazan’ı orta sahaya katarak, stoperlere de Douglas ve Mustafa’yı yerleştirdi. Sağ tarafta Bosingwa, solda Yusuf’u, bunların önlerine Sefa ve Marin’i ekleyerek, önde Muhammet ve Özer’le gol aramaya çıkmıştı. Maça süratli başlayan Trabzonspor, Özer’in ayağından iki şutla Konya kalesinde gözüktü. Hemen akabinde Konya’nın girmiş olduğu gol pozisyonunu Mustafa Yumlu engelledi. Konyaspor, kupadaki Beşiktaş maçının yorgunluğunu hissetti. Kadrosunda Bajic, Traore, Meha, Vukovic gibi kaliteli oyuncuları bulunduran Konyaspor, ilk yarıda oyuna ağırlığını koydu. Trabzonspor defansının arkasına atılan toplar zaman zaman savunmayı güç durumlara soktu. Trabzonspor’un ilk kez orta sahasında forma giyen Ramazan, gerek fiziğiyle gerekse de mücadelesiyle, ‘geleceğin iyi oyuncusu’ görüntüsü çizdi. Hami hocayı bu doğrudan dolayı kutluyoruz. Bu tip oyuncuların Trabzonspor formasını giymesini istiyoruz.

Muhammet Demir’in asist pasında Sefa mucize yaratan topu auta attı. Hami hoca Sefa’nın bu kötü oyununa 70 dakika dayanabildi. Onun yerine Yusuf Yazıcı’yı aldı. Sefa’nın daha erken çıkarılması lazımdı. Kötü oynuyor. Uzun zamandır forma giymiyordu. Konyaspor takımı çok iyi oyuncularla iyi paslar yapıp, Trabzonspor kalesinde yapmış oldukları pozisyonlarda savunmada etkili oldu. Trabzonspor daha sonra Cardozo’yu aldı. Konyaspor ise oyuna Ömer Ali’yi dahil etti. Trabzonspor 70. Dakikadan sonra hücum etmeye başladı. Bayağı da baskılar kurdu fakat beraberliği sağlayamadı. Trabzonspor’un baskı kurduğu anlarda Bordo-Mavililer ikinci golü kalesinde gördü. Ama Trabzonspor taraftarları Trabzonspor’un bu oyunundan mutlu kalmışlardır. Dün akşamki oynanan futbolun fizik gücünü çok beğendim. Sonuç 2-0 mağlubiyet de olsa Allah’tan Mersin, Sivas ve Eskişehirspor ve Kayseri var. Onun için Allah’ın izniyle ligden düşmeyiz. Hami hoca Muhammet Beşir ne zaman oynayacak?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap