SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte bu yüzden Sözeri

İşte bu yüzden Sözeri

31 Ekim 2015 Cumartesi - 08:58








Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin geçen sezonun ilk 7 haftasında Mehmet Birinci’nin yüzüne bile bakmadığı Anton Chichulin’i gelir gelmez Giresunspor ilk onbirine monte edip, Kazak oyuncudan bir yıldız yaratması halen hafızalarımızda. Giresunspor 23. haftada deplasmanda Osmanlıspor’a 4-0 yenildikten sonra Osmanlı Stadı’nın çıkış kapısının önünde yaşanan olayın ardından Sözeri’nin Alican Karadağ’a söylediği sözler halen kulaklarımızda.

Aynı Sözeri’nin 24. haftada Çotanakların Alanyaspor’u deplasmanda 2-1 yendiği maçın 52. dakikasında bir hafta önce “Elini kırarım” dediği oyuncusunu kazanmak için penaltıyı Alican’a attırması, Alican’ın da Giresunspor’u galibiyete taşıması da halen gözlerimizin önünde. Geçen sezondan buna sayısız örnek verebilirim. Ama lafı fazla uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum. Gelelim bir hafta önceye...

Balıkesirspor’dan ayrıldıktan sonra birçok takımdan astronomik teklifler almasına rağmen “Her şey para değil!” diyerek yeniden Çotanak diyarlara geri dönen Sözeri’nin, geldiği gün; “Yuvama döndüğüm için mutluyum” demeci de hafızalarımızda taptaze. Bununla birlikte geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanından puansız dönerek Giresunspor’daki ikinci serüvenine puansız ‘merhaba’ diyen Erkan hocanın, Kayseri dönüşü; “Buranın patronu benim!” diyerek, takımı hemen kampa alması da kayıtlarımızda.

Tüm bunların yanı sıra Kayseri dönüşü dayısının ölüm haberiyle sarsılan Onur Demir’i kazanmak için o moral bozukluğuyla genç stoperi Altınordu maçında ilk onbirde sahaya süren de Sözeri. Sefer Yılmaz’ın 18’e bile almadığı Dodo’yu, hem de patates tarlası gibi bir sahada ilk onbirde görevlendirende Erkan hoca. Maç sonu kaleci Eser ile yeşil beyazlı taraftarları barıştıran da yine Sözeri.

Yani demem o ki, futbolda başarı sadece skordan ibaret değildir! Futbolda başarı, takım içerisindeki dengelerle, birlik ve beraberlikle eş değerdir. Bir takımı takım yapan da halkalar arasındaki bağların sağlamlığıdır. Giresunspor’da Erkan Sözeri’nin gelişiyle birlikte yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar arasındaki halkalar sıkı sıkıya birbirine yeniden bağlandı. Camianın özgüveni yerine geldi. Şayet bu saatten sonra kendi kendimize harakiri yapmaz isek inanın bana Giresunspor için güzel günler çok yakın. Yazdıklarımdan şüphe duymayın sakın... Sadece yakından izlemeye ve her şartta destek olmaya devam edin.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap