SON DAKİKA



Haber > Spor > Hücum zenginliği

Hücum zenginliği

02 Mart 2015 Pazartesi - 10:57








Trabzonspor Medical Park play-off mücadelesi verdiği Türk Telekomspor ile çok kritik bir maça Ankara’da çıktı. Taraftarlarının muhteşem desteğini arkasına alarak maça başlayan Bordo-Mavili ekip ilk periyotta rakibi ile kora kor bir mücadele içerisine girdi.

Hücumda iyi organize olan Trabzonspor savunmada aynı başarıyı gösterememesine karşın 1. periyotu 22-21 önde geçti. İkinci periyotta temposunu artıran Bordo-Mavili ekip maça ağırlığını koyunca oyun kontrolünü eline geçirdi. Bu periyotta savunmayı iyi yapan dış şutlarda yüksek oranda başarı sağlayan Trabzonspor devreyi 49-41 önde tamamladı. Maçın kırılma anı Trabzonspor adına 3. periyot oldu.

Bordo-Mavili ekip bu periyotta savunmada iyice sertleşince Türk Telekom’u 14 sayıda tuttu. Takım adına sorumluluk alan Andrija Stipanovic, Novica Velickovic ve Dwight Hardy sayılarıyla farkı iyice açtı, maça tam manasıyla hükmetmeye başladı. Son periyotta gardı düşen Türk Telekom önünde şovunu yapan Bordo-Mavililer maçı 100-81 kazanarak play-off yolunda önemli bir adım attı. Bu maçta yabancı oyuncuların hakkını vermek lazım.

Trabzonspor’a inanılmaz katkı sağlıyorlar. Temennimiz yerli oyuncularında kendi kabuklarını kırıp takıma fayda sağlamasıdır. Bordo-Mavili ekip bu şekilde arzulu oynadığı sürece rakiplerine korku salıp, ilk 8 içerisinde kesinlikle kendine yer bulur. Takımı kutluyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap