SON DAKİKA



Haber > Spor > Herkes memnun

Herkes memnun

09 Nisan 2017 Pazar - 10:20








Trabzonspor muhteşem taraftarı önünde Beşiktaş karşısında 3 puan hedefi ile sahaya çıktı. Bordo-Mavili takım için bu maçın Avrupa kupalarına katılmak adına önemi çok fazla idi.

Alınacak puan veya puanlar Trabzonspor’un üst sıralara tırmanması için de altın değerindeydi. Rakip takımın başında Trabzon futbolunun önemli değerlerinden biri olan Şenol Güneş olduğu için de bu maçın şehir için ayrı bir önemi vardı.

Trabzonspor’un bağrından çıkan bir isim ikinci kez lig şampiyonluğuna gidiyordu çünkü. Git-gellerin yaşandığı dün akşamki gol düellosunda hata aramak, futbolcu veya teknik adamları eleştirmek anlamsız olur.

Çünkü gerçek anlamda göze hoş bir mücadele vardı sahada. Kazanmak tabii ki önemliydi ama kaybetsek de tüm Türkiye Trabzonspor’un seyir sevki yüksek mücadelesine hayran kaldı.  Yedi golün olduğu karşılaşmada son golü atan maçı kazanacaktı. O şans da Beşiktaş’a doğdu.

O yüzden fazla da teknik-taktik yorum yapmak anlamsız olur. Bordo-Mavili takımın bu futbolunu devam ettirdiği takdirde bu yıl Avrupa hedefine ulaşacağına inanıyorum. Yeter ki Beşiktaş karşısındaki futbol bundan sonraki haftalarda da devam etsin.


Futbolcuların son dakikaya kadarki mücadeleleri adeta alkışlık. Bu kadar artının olduğu maçta tek negatiflik, Trabzonspor’un ikinci yarı ilk mağlubiyetini almış olmasıydı. Ne taraftar ne teknik heyet ne de futbolcular üzülmesin. Herkes başı dik, bu yola devam etsin. 

Taraftar da, şehir de takımından memnun. Trabzonspor skor tabelasında kaybetti belki ama herkesin gözünde kazanan taraftı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap