SON DAKİKA



Haber > Spor > Helal mi olsun Kalkavan?

Helal mi olsun Kalkavan?

13 Mayıs 2017 Cumartesi - 10:45








Ya aşağı ya yukarı, öylesine bir maç... Geçtiğimiz hafta Bursa karşısında 6-0'lık galibiyet alarak ligde kalma ümitlerini sürdüren Çaykur Rizespor, alt sıraları takip etmeye başlayarak son haftaya kadar ligde kalmayı düşünmeye başladı.

Son 4 haftada 4'te 4 yapmak isteyen Rizespor, Kayseri ve Bursa maçlarını takip ederek ligdeki çıkışını sürdürmek arzusunda. Geçtiğimiz haftalarda 18 kişilik kadroda yer alan ancak ikinci yarılarda oyuna giren Jakob bu karşılaşmada 11'de yerini aldı. Mutlak galibiyet, başkası yok ve son 4 haftada düşünülen 12 puan mutlaka alınmalı.

Başka şansı olmayan Rizespor'da tek ümit, Süleyman ve Kweuke. Rizespor karşılaşmaya iyi başladı. Ev sahibi ekibin forvet hattında iyi diyalog olmaması Rizespor'un işine yaradı. Turgut Doğan Şahin yakaladığı bir iki pozisyonu iyi değerlendiremeyince konuk takım gol için yüklendiği Kasımpaşa karşısına Recep ile kaleyi iki kez, Robin ile bir kez yokladı. İlk yarıda daha üstün oynayan Rizespor'du. İyi savunma yapan ev sahibi ekibin savunmasını geçmek kolay olmadı.

Kweuke'nin Titi ile mücadelesinde galip gelen Titi oldu ve Kweuke'ye pozisyon şansı vermedi. İlk yarıda kanatları iyi kullanamayan Rizespor istediği golü bulamadı. Üstünlüğü elinde tutan Rizespor orta alandan daha çok gitmeye çalışınca Kasımpaşa savunmasına tosladı. İkinci yarıya Rizespor şanssız bir penaltı ile başladı. İsmail'in eline çarpan top ve kırmızı kart ile oyun dışı kalması ile Kasımpaşa penaltı golü ile başladığı gol yağmuruna  56. dakikada Turgut ile devam etti. 59. dakikada Jakob ile golü bulan Rizespor 78. dakikada eşitliği sağlamasına rağmen savunmada verdiği gediklerle teslim oldu. Savunması eleğe dönen Rizespor 80 ve 82. dakikalarda gelen gollerle adeta havlu attı.

Böylesine bir maçtan alınan mağlubiyet herhalde 'Düştük' demekten başka çare bırakmıyor. Hep ümitlerle yaşayan taraftarların artık ümitleri tükendi. Herhalde Karaman da bu mağlubiyetten sonra ümitlerini kaybetti. Kim sevinsin? Tabii Kalkavan sevinmeli. Bence Karaman'ın yapacağı bir şey yok. Sezonun ilk yarısında kendisi söyledi, "10 numaram olmazsa bu takım ligde kalmak zorlaşır." Kalkavan ise paraya kıyamadı. Artık düşünmesi gereken Kalkavan ama sezon sonunda başkan olarak kalacağını da düşünmüyorum. İyi yaptın Kalkavan, kendi elinle takımı düşürdün! Ne diyelim, helal mi olsun?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap