SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu önde

Hekimoğlu önde

27 Mart 2015 Cuma - 11:07








Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, yönetim kurulunun süreyi uzatma konusunda yaptığı hamlelerden dolayı hata yaptıklarını söyledi. Genel kurulun geciktirilmesi yönünde de fikir beyan eden Hekimoğlu, bu davranışın Trabzonspor'a büyük zarar vereceği görüşünde. Belli ki Celil Hekimoğlu, Trabzonspor konusunda her şeyi hassasiyetle takip edip, öyle açıklamalar yapıyor. Daha önce de yazmıştık, 'erken kalkan yol alır' diye... Hekimoğlu da daha ortada yargı kararı yokken, başkan adaylığı için Trabzonspor'un dinamikleriyle, delegelerle, Trabzonsporlularla fikir alışverişinde bulunuyor. Şu an gördüğümüz fotoğrafta yönetim kurulu 'genel kurul kararı aldık' derse, en hazır başkan adayı Celil Hekimoğlu. Hekimoğlu ile yaptığımız sohbette, başkan olması halinde yol haritasının hazır olduğunu belirtirken, ekonomik kaynaktan borçların eritilmesine kadar her şeyi planlayıp projenlendirdiğini anladık. Celil başkan olası bir genel kurulu ekibiyle programıyla, projeleriyle hazır bir durumda beklemektedir. Trabzonspor'un yaşadığı, bundan sonra yaşaması mümkün olanı süreci, buluştuğu ve ziyaretlerine gittiği bütün delege ve Trabzonsporlulara bir bir anlatıyor. Delegeler ve taraftarlar tarafından ilgiyle takip edilen Celil Hekimoğlu'nun başkanlığına da camia sıcak bakıyor. Bakalım bundan sonraki süreçte neler yaşanacak?

AYTAÇ DA GİTTİ

Trabzonspor'da Aytaç'ın alınması için kıyamet koptu. 'İyi futbolcu, orta göbekteki sorunu çözer' dendi. Ne yazık ki Aytaç toplasanız bir elin parmağını geçecek kadar maç oynamadı. En son oynadığı Akhisar maçında sakatlanıp oyunu yarıda bıraktı. Şimdi de Aytaç sakatlığından ötürü ameliyat oldu ve sezonu kapattı. Herkese geçmiş olsun diyelim. Büyük umutlarla alınan Aytaç'tan ne yazık ki Trabzonspor bundan böyle faydalanamayacak. Aytaç'a da geçmiş olsun diyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap