SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefsiz Trabzonspor

Hedefsiz Trabzonspor

14 Eylül 2016 Çarşamba - 10:30








Geçen haftaki yazımda Trabzonspor’a Osmanlıspor maçından sonra karne notu verecektim. İşte karne notu: BordoMavili takım sınıfta kaldı. Hocası, futbolcusu, yöneticisi hepsi içinde olmak suretiyle takımın başarı notu sıfır. Bu şartlar altında takımın geleceği de karanlık gözüküyor. Ersun Yanal’ın dikkatine! Ligin belki de en kötü ekibiyiz diyebiliriz. Takımına gönül vermiş binlerce Bordo-Mavili taraftara acı çektiriyorsunuz, hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Taraftar soruyor: Ziraat Bankası ve Denizbank'tan çekilen 350 bin TL kredi nereye gitti? Parayı "Sülün Osman"lı menajerlerine mi kaptırdık diyorlar. Gelen yiyor giden yiyor, her sezon sil baştan, hiçbir gelişme yok, kulüp borçtan batıyor. Muhteşem Muharrem Usta’ya sesleniyorum: Duy beni Başkan! Her lafında 'muhteşem olacak, muhteşem krediler çektik, muhteşem stat yaptık, muhteşem gelir elde, muhteşem sponsor kapıda, muhteşem 50. yıl olacak'...

Ortada Osmanlı’dan kalma Muhteşem Süleyman’dan başka muhteşem yok! Yol erkenken yanlışlardan dönelim, transfer zamanı görülüyor ki bu takımda sağ ve sol bek eksiği var. Beşiktaş’ın aldığı Caner Erkin ile Gökhan Gönül’ü bu takıma transfer etseydiniz, sağ ve sol taraf zinit sahası gibi çalışacaktı. Sadece bu iki topçu belki de Trabzonspor’a yeterdi. Veya Eren Derdiyok alınsa yine yapılan transferlerin tümüne bedel olurdu.
12 kişilik scout ekibi Türkiye’de var olanı yurt dışında neden arar? Sorarım kendilerine, paranız mı çok? Trabzon’un evladı başarılı teknik adam Mustafa Reşit Akçay 'Trabzonspor’a gelirsem altyapıda görev alırım. A takımda çalışmam' demişti. Ziya Doğan hocanın dediği gibi takımda yine şer odakları mı var da gelmek isteyenler gelemiyor? Şimdiye kadar yazılarımda 'takım iyi olacak, düzelecek, gelecek maç kazanırız' dedik, sabrettik. Maalesef bu takım insanı çıldırtır. Biz neredeyse geçen sezonki bunalımlı İ.Hacıosmanoğlu’nu ara hale geldik. Görülen o ki yurt içi ve yurt dışı hazırlık kampları takıma hiçbir katkı sağlamamış. Yapılan emek ve masraflar havaya uçmuş.

Ersun Hoca, Muharrem Başkan, taraftarın sabrı taşmış, buna nasıl çözüm bulacaksanız bulun! Taraftar şefaatten vazgeçti, bari mezarımızdan taş çalmayın. Her oyuncu mevkiinde oynatılmalı, aksi takdirde o oyuncudan verim alamazsınız. Forvette etkisizlik ve yetkisizlik var. Takımda oyun anlamında dayanışma yok. Bu davranış takım ruhunu etkiliyor. Takımın geneline bakınca Osmanlıspor maçı beni gelecek açısından karamsar yaptı. Sayın Muharrem Usta hedefsiz bir takım olmaz, önce hedefini belli et, beyanatını öyle ver. Başkan olmadan önceki sözlerinin arkasında dur, bildiğin konuda iddialı konuş, bilmediğin konularda bilenlere bırakırsanız iyi olur düşüncesindeyim. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap