SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimiz gruplara kalmak

Hedefimiz gruplara kalmak

27 Temmuz 2016 Çarşamba - 19:50




Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "İki maçın sonunda umarım bizim için hedef olan bu elemeden çıkmak olacaktır" dedi. Avcı ayrıca hed





Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın saat 20.30'da Fatih Terim Stadı'nda Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Emre Belözoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tarihlerinde ikinci Avrupa kupalarına katıldıklarını belirten Avcı, "Geçen sene adım attık, tecrübe kazandık, bu sene lig, öncesi oynayacağımız Avrupa kupalarında hedefimiz gruplara kalabilmek, onunla ilgili çalışmalar yaptık. Rakibimiz aslında iki kulübün birbirine benzer çok önemli noktaları var, birincisi yedi, sekiz senedir liginin yükselen takımlarından, üç tane şampiyonluğa oynayan takımlarından biri, dört senedir Avrupa kupalarına katılıyor, bunun ikisinde grup yapmış, statları ve tesisleri iç içe durumda. Hocaları üç senedir çalışıyor. Hocaları Slovenya Milli Takımı'nı çalıştırıyordu. Ben Türk mili takımın çalıştırıyordum, 25 yaş ortalaması bir takım. İyi bir takım ile oynayacağız, ligleri başlayalı iki hafta oldu, altı da hazırlık maçı yaptılar, biz 5 hazırlık maç yaptık. Kamp süreci iyi geçti, bizim için önemli bir adımlardan biri. Rakip iyi hücum yapan, geçen, dinamik, takım savunmasını da yapabilen bir ekip. Sahanın içinde Emre gibi oyuncularımızın olması, tecrübemizle beraber, iki ayaklı bir maçın sabırlı ve kontrollü oynamak ve dengeli oynayacağız. İki maçın sonunda umarım bizim için hedef olan bu elemeden çıkmak olacaktır" şeklinde konuştu.

Emre: "Fizik olarak bizden daha hazır bir takım"

Bu sezonun ilk resmi karşılaşmasına çıkacaklarını belirten Emre, "Umarım her şey bu sene iyi gider. Geçen senenin üzerine koymak istediğimiz bir senenin başlangıcı, bizim adımıza önemli bir maç. Fizik olarak bizden daha hazır bir takım. Gerek oyun kalitemiz, gerek sistemimizin geçmişe dayalı olması, tecrübeli oyuncularımızla bu açığı kapatacağımızı düşünüyorum. İki ayaklı bir maç, yarın elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarsak rakipten istediğimiz sonuçla buradan ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Artık dünyada fiziğin çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Belözoğlu, "İlk maçın sahamızda olması gol yemeden kazanmamız bizim için avantaj sağlar, gol yersek. İlk hedefimiz gol yemeden kazanmak olacak. İkinci maçı orada oynamamızı avantaja çevirecek bir skorla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap