SON DAKİKA



Haber > Spor > Haydi herkes spor yapmaya

Haydi herkes spor yapmaya

17 Nisan 2018 Salı - 16:59




KYK Trabzon, “Yurdum Spor Yapıyor” projesi kapsamında düzenlenen çeşitmi etkinlikler sonrasında herkes spor yapmaya başladı





KYK Trabzon, “Yurdum Spor Yapıyor” projesi kapsamında Mart ayında öğrencileri spor salonlarına ve sahalara çekmeyi başardı. Zorlu maraton 28 Şubat 2018 tarihinde Beşirli Tenis Kompleksinde satranç turnuvası ile başladı. Katılımcıların bireysel olarak yarıştıkları turnuvada Kadınlarda birincilik madalyasını Emine Duranoğlu kazanırken Erkeklerde bu sevinci Göksu Baki yaşadı.

3-4 Mart tarihleri arasında ikinci olarak gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında takım halinde yarışan yurtlardan kupaya, erkeklerde Trabzon Yurdu kadınlarda ise Doğu Karadeniz Yurdu ulaştı. 6-8 Mart tarihleri arasında Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Basketbol Turnuvasında kupayı erkeklerde, final müsabakasında Akçaabat Fatih Yurduna karşı galip gelen Trabzon Yurdu, kadınlarda ise final müsabakasında Yomra Kız Yurduna karşı galip gelen Doğu Karadeniz Yurdu kaldırdı.

12-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Voleybol Turnuvasının kırar kırana geçen finalinde, Akçaabat Fatih Yurdunu mağlup eden Trabzon Yurdu şampiyonluk kupasını kaldırdı. 19-23 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Futbol Turnuvasında çekişmeli geçen finalin ardından Şampiyonluk kupasını Akçaabat Fatih Yurdunu penaltılarda geçen Trabzon Yurdu kaldırdı.

İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen turnuvalarda başarılı olan takımlar, Bölge Elemeleri için;  Masa Tenisi branşında Samsun’a, Basketbolda Giresun’a Futbolda ise Tokat’a gidecekler. Voleybol Bölge Elemeleri ise KYK Trabzon İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde ilimizde gerçekleşecektir.

Satranç ve Badminton branşlarında ise Türkiye Şampiyonasına doğrundan katılacak olan takımlar, Satranç için Afyon’a Badminton için ise Edirne’ye hareket edecek. 5 farklı branşta 338 i erkek, 66 sı kadın olmak üzere toplam da 404 öğrenci-sporcu kıyasıya yarıştıkları turnuvalar boyunca, izleyenler keyifli anlar yaşadı.


KYK Trabzon İl Müdürü Adnan İpekdal turnuvanın kapanış konuşmasında genç öğrenci-sporculara; Bizler KYK Trabzon ailesi olarak, sizleri bu organizasyona dâhil etmenin sevincini yaşarken, sadece barınma değil aynı zamanda sportif, kültürel vb. alanlarda sizlerin kişisel gelişimi için tüm alanlarda hizmet sunmayı ilke edindiğimizi de bildirmek istiyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap