SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayalleri gerçek oldu

Hayalleri gerçek oldu

13 Şubat 2016 Cumartesi - 16:57




Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Muhammet Demir, hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.





Trabzonspor’un yeni transferi Muhammet Demir, kulüp dergisinin şubat sayısına özel açıklamalar yaptı: "Buraya gelmeden önce Başkanımız Muharrem Usta bir televizyon kanalında beni transfer etmek istediklerini söylemişti. O an çok mutlu olmuştum. Çünkü biz Gaziantepspor’da takım olarak çok zor işler yapıyorduk ve açıkçası bu mücadelemizin bir türlü kıymet gördüğünü hissedemiyordum. Ama başkanımızdan o sözleri duyunca hem takımım hem de kendi adıma gururlandım."

TARAFTARA AİLEMDEN AŞİNAYIM!

"En son Başkanımız Muharrem Usta beni arayıp, ‘Hayırlısı olsun, bu iş oldu’ deyince ben de kalktım geldim. Benim için birçok şey şimdi başlıyor. Buraya hem kendime hem de takımıma yeni şeyler katmaya geldim. Tek yapmam gereken sahaya çıkıp elimden gelenin fazlasını ortaya koymak. Hayalim gerçek oldu. Taraftarlara ailemden aşinayım. Bizimkilerin Trabzonspor’a olan sevdaları çok derin o nedenle ailemden yola çıkarak taraftarlarımızın neler hissettiğini iyi biliyorum. Çalışıp, başaracağım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap