SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayaller ve gerçekler

Hayaller ve gerçekler

26 Şubat 2017 Pazar - 09:35








Gaziantep, Kasımpaşa ve Osmanlıspor'u yenince bizim takım dedik tamamdır... Gelsin galibiyet serisi.. Bir havaya girdik ki sormayın gitsin! Ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi hayali bile kurduk. 'Yahu durun o kadar da değil' diyenlere, 'hadi canım sen de, sen ne anlarsın' dedik.

Devre arası yapılan transferlere nokta transfer hakkını teslim ederek yeni kadrodan kafamızda bir şampiyon yarattık. Geçen hafta kaybedilen iki puana 'KAZA' deyip Konyaspor karşısında da aynı kaderi yaşayınca UYANDIK! Uyan arkadaş uyan, bizden lig ikincisi falan olmaz.

Olcay Şahan ve Pereira bu takımın ikinci yarı öncesi tek kazancıdır. Onları ayrı bir yere koyup baktığın zaman sen Aytaç Kara ile maç kazanacağını zannediyorsan alnını karışlarım senin. Ersun hocam beni oynat, ben de gayet güzel yana ve geriye oynarım topu.

Mustafa Akbaş desen o ne arkadaş? Bir oyuncu kendini hiç mi geliştirmez, hiç mi üzerine koymaz derseniz bakınız Mustafa Akbaş'a derim. Dün Konyaspor bizi puansız yollamadıysa tek sebebi Onur'dur.

Yediği golde hatası olsa da, kurtardığı çıkardığı toplar takıma 1 puan kazandırdı. Maçın ikinci yarısı Konyaspor'un bariz üstünlüğü ile geçti, topa daha fazla hakim olan taraftı. Uzun lafın kısası, beyler biz hala büyük takım hüviyetinde değiliz. Olacak olacak, zamanla olacak inşallah. Şimdilik hayaller Şampiyonlar Ligi, gerçekler Konya beraberliği!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap