SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayal kurmak bedava...

Hayal kurmak bedava...

26 Şubat 2017 Pazar - 09:30








Ligin en iyi takımından puan aldık desem yeridir. Mükemmel oynadı kaptan Onur. Çok zamandır bir kalecinin bu derece skoru etkilediğini görmedim. İlginç, değişik, tuhaf bir futbol yapısı var Konyaspor'un. Tüm Trabzonspor savunma yapmasına, zaman zaman yarı sahasına gömülmesine rağmen iğne deliğinden geçirdiler topu.

İkinci yarının flaş takımını zor durumlara düşrüdüler... Tuhafıma giden şöyle futbol oynayan bir takımın teknik direktörünün sorgulanıyor olması. Oynadıkça aklıma geldi. Ellinci yılın kadrosunu kuruyoruz ya! Dört, beş takviye şampiyon oluruz diyorlar ya sanki biraz havada kalıyor.

O zaman iki takviyeyle Konyaspor kesin şampiyon olur. Kelime söylemeyin bence başınıza iş alıyorsunuz. Beklentiyi yükseltip, altında kalıyorsunuz. Tam olarak yazdığım yerdeyim. Üç beş yıl içinde şampiyon olacaksa Trabzonspor şu kadrodan iki, üç kişi forma giyer o takımda. O sebepten daha çok işi var Trabzonspor'un diyorum. Hayal kurmak bedava da, yıkılınca bedeli ağır oluyor söylemiş olayım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap