SON DAKİKA



Haber > Spor > Hataya yer yok

Hataya yer yok

22 Aralık 2015 Salı - 10:31








Bir haftalık aranın ardından Birinci Amatör Küme’de heyecan yeniden start alırken takımları artık çok daha zorlu bir süreç bekliyor. 11 haftalık periyodun ilk maçları tamamlanırken bu yola büyük hedeflerle başlayan ekipler şunu bilmeli ki artık küçük hataların bedeli ağır olur. Devre arasının transfer dönemine denk gelmiyor oluşu ekipleri daha da zor duruma sokarken şampiyonluk mücadelesi veren ile kümede tutunmak adına var olma yarışı içinde olan takımlar bu açıklarını idman tempoları ve moral ve motivasyonla kapatmak zorunda.

Artık maçlar daha ciddi ve daha gergin geçecek. Her ne olursa olsun yeşil sahalarda görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanmamasını dileyerek bir hatırlatma yapmak istiyoruz. Bu süreçte elbette yönetim ve antrenörlere büyük iş düşüyor. Oyuncuları sahada yatıştırıp, olaylara kenardan daha olumlu bakıp ona göre önlem almaları, onları gerginlikten uzak tutmaları kaçınılmazdır.

Bu güne kadar yönetimlerin ve antrenörlerin de bu gerginlik içinde olduğunu gördüğümüz amatör kümede umarım bundan sonra tablo değişir ve karşılaşmalar Trabzon ekiplerine yakışır düzeyde fair-play ruhunda gerçekleşir. Bilinmelidir ki dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı olmadığı sürece ne şampiyonluğun ne de üç puanın hiçbir önemi var. Bu işi yapıyorsak karşımızdakine saygı göstermek ve sahada centilmence mücadele etmek zorundayız. Sezon başından bu yana dile getirdiğimiz sözlerin arkasındayız. Trabzon’a Süper Lig şart.

Neden mi? A ve B Grubu’na baktığımızda ilk 5’te -buna altıncı sıradaki ekipleri de katarsak- diğer takımlara göre kalite farkını görebiliriz. Bu da yarışın ve heyecanın erken bitmesi demek. Umarım biz yanılırız. Gerek play-off yarışında gerekse küme hattında heyecan sezon sonuna kadar devam eder. Aksi durumda lig 2-3 haftaya şekillenir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap