SON DAKİKA



Haber > Spor > Harika galibiyet

Harika galibiyet

21 Ağustos 2016 Pazar - 13:58








Trabzonspor’un kendi evinde çıktığı ilk maçta, yeni transferlerden İbanez’i yedek bırakan Ersun Yanal, beklenen takımdan sadece Güray’ı o bölgeye monte ederek maça başladı. Saha zemininin kötü olması, her iki takım adına ortaya kaliteli bir futbolun ortaya koyulmamasına sebep oldu. Trabzonspor’un yeni transferlerinden Castillo’nun da sahadan etkilendiğini düşünüyorum. Trabzonspor Kasımpaşa’ya göre ilk yarıda daha baskılı ve daha çok pas yapan bir ekip görüntüsündeydi. Orta saha Mehmet Ekici- Okay- Onazi- Castillo ve Yusuf’u, Muhammet Demir’e gol yaratması açısından sahaya sürmüştü Ersun Yanal. Fakat bu kurgu ilk yarıda pek başarılı olmadı. Onazi’nin, kaptığı geri pas ile attığı şık golle 1-0 öne geçerek Trabzonspor moral kazandı. Kasımpaşa’nın tehlikeli oyuncularını Durica ve Uğur etkisiz bıraktı. İkinci yarının 55. dakikasında Castro ile kaçırdığı bir gol vardı. Bu da Trabzonspor adına bir şanstı.

Trabzonspor; Muhammet’in yerine Hun Jun Suk’u soktu, Castillo’nun yerine Mustafa Akbaş’ı alarak, Güray’ı ileriye monte etti. Bu da 1-0’ı koruma adına hocanın bir düşüncesiydi. İkinci yarıda sahanın en iyi oyuncusu Onazi’nin pasında Yusuf net pozisyonu değerlendiremedi. Yusuf ofsaytta olmasa bile geriye gelerek, defansa başarılı bir yardımı oldu. Çok çalıştı. Gol atsa maçı koparacaktık. Arkasından Kasımpaşa’nın yaptığı ataklarda defans ve kaleci Onur başarılıydı. Kısacası Bordo-Mavililer, evindeki ilk 3 puanla lige moralli başladı. Trabzonspor taraftarları adına sevindirici olan da budur. NOT: Hun Jun Suk yorgun gözüktü, girdiği fırsatları değerlendiremedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap