SON DAKİKA



Haber > Spor > Hami hocaya benzetilmek çok güzel

Hami hocaya benzetilmek çok güzel

05 Mart 2015 Perşembe - 06:45




Attığı gollerle Trabzonspor’a hayat veren MehmetEkici,Bordo-Mavili ekibe katkıda bulunmaya devam edeceğini söyledi.





Küçüklükten beri Scholl’u örnek aldığını belirten Mehmet, "Telefonla görüşüyoruz. Bana başarının sırrı olarak, ‘Hep çalışacaksın, zor olsa da asla pes etmeyeceksin’ demişti. Bu sözün, kariyerime katkısı büyüktür. Frikikler konusunda ise Hami hocaya benzetilmek çok güzel. O, bir Trabzon efsanesi" diye konuştu.

Mehmet, "Almanya’da oynarken de kaleye uzaktan çok şut atardım ama, o zamanşanssızlıkvardı.Geneldedirekten dönüyordu. Şimdi ise bu şanssızlığımı yendim ve tecrübeyle birlikte artık buşutları gole çevirebiliyorum. Frikik konusunda çok çalışıyorum. Her şeyin başı çalışmaktan geçiyor.Trabzon’dakalecilerimizdebana zaman ayırıyor ve beraber idman yapıyoruz.Önemliolangol atmamdan çok, takımımın kazanması. İnşallah böyle sürer ve tıpkıKarabük maçında olduğu gibi galip gelmeye devam ederiz" dedi. Mehmet, Yıldıray Baştürk’ü örnek aldığını da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap