SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakem sonuca etki etti...

Hakem sonuca etki etti...

06 Kasım 2016 Pazar - 10:25








Sülalesi Beşiktaş'la özdeşleşmiş hakemi şöyle bir maça vermeyeceksin. Olmayan penaltıyı çalar. Olmayan penaltıyı çalar tartışılmaz kırmızı  yerine sarı çıkarır. Bordo maviliyi çeker indirirler, iki metre yanında görmez... Mete Kalkavan sonuca etki etmiştir. Siyah beyaz forma giyseydi bu kadar fayda edemezdi. Bu sezon ilk defa beğendim Trabzonspor'u! Baştan sona kadar hep oyundaydı, sahanın tamamına hükmetti, ilk çeyrek hariç üstün olan taraftı. Dakikalar geçtikçe rakibin temposu düştü, bordo mavililer artarak devam etti. Hücum anında fazlasıyla gol atacak fırsatlar oluştu, hareket seçimleri yanlışlarla doluydu. Yusuf'un sakatlanması kötü oldu. Ağır Rodolfo, ihtiyar Adriano'nun tarafını otobana çevirmişti. Son yarım saat enteresan geçti. Avrupa yorgunluğu olsa gerek siyah beyazlılar hızlı bile yürümüyordu.

Tüm takım kalenin önüne dizilmiş skoru oynuyordu. O ustalığı gösteremedi Trabzonspor. Hücum ayaklarının ayarsız oluşu puanları hediye etti. Kötünün iyisi saydığımız Dam Doy işte. Amaçsızca dolandı durdu. Niye sahadaydı, bordo mavili forma neden sırtındaydı kendisi de anlamadı. Oynadı işte. Ekci ve Yusuf etkiliydi, diğerleri Dam Doy'dan aşağı kalmadı. Sanırım herkes anlamıştır, şöyle bir ortamda dahi sıfır verim oynayan isimlerin sabırla düzelmeyeceğini. Bitime iki dakika kala Suk'u yine sürdü oyuna hocamız. Ne düşündü, ne planladı anlamak mümkün değil. Sol bek İbanez orta saha ne alaka! Sonuç olarak rakibin durumundan oluşan rahat ortamı değerlendiremedi Trabzonspor. Hakem mutlaka fakat hücum anlarında çok top kaybetti Trabzonspor. Geçmiş maçların hastalığı fazlasıyla devam ediyor...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap