SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakan gerçekleri...

Hakan gerçekleri...

22 Mayıs 2015 Cuma - 08:16




Trabzonspor’un devre arasında Kayserispor’dan yarım sezonluğuna kiraladığı kaleci Hakan Arıkan, Bordo-Mavili takımda kalmak için can atıyor.





Kayserispor’un yaptığı sözleşmede “Süper Lig’e çıkamazsak serbest kalır. Ancak Süper Lig’e çıkarsak sözleşme aynı şartlarda uzar” maddesi bulunan Hakan, kulüplerin anlaşması için dua ediyor. Karadeniz ekibinde adeta yeniden doğan 32 yaşındaki eldivenin, yakın çevresiyle yaptığı görüşmede “Trabzon’da kalmak istiyorum” dediği ileri sürüldü. Hakan’ın “Futbol oynamak için en iyi ortamlardan biri burada. Camia başarıya aç. Bu da beni kamçılıyor ve heyecanlandırıyor. Sözleşmem belki bitecek ama kulüpler anlaşırsa seve seve imza atarım” ifadeleriyle de Bordo-Mavili yönetime mesajı net ilettiği kaydedildi. Öte yandan Kayserispor yöneticilerinin “Süper Lig’e çıktık ve Hakan’ı kesinlikle verme taraftarı değiliz. Satmak için şartlar olursa bakarız” diyerek, 2 milyon Euro bonservis bedelinde ısrarcı oldukları ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap