SON DAKİKA



Haber > Spor > Güzel günler göreceğiz

Güzel günler göreceğiz

23 Ocak 2017 Pazartesi - 07:47








Her şey güzel olacak da şu N'doye'den bir kurtulabilinirse. Ne bulundu? Ne var? Aradaki ilişki nedir? Vazgeçilmez kılınan hadise ne? Bilen var mıdır? Öyle zannediyorum ki, Ersun Yanal'dan başka bilen yoktur. Adam takımın freni... Adam yavaşlatılmış film gibi...

 Adam gamsız kedersiz birisi... Hâlâ adamdan yağ çıkarmaya çalışıyor Ersun Yanal. N'doye'ye Trabzonspor forması oldukça fazla geliyor. Orada burada oynamış! Bana ne canım! Trabzonspor’da ne oynuyor ona bakmalı. Dedim ya Trabzonspor’da güzel şeyler olacak diye. Bir kere takım olma olgusu oluşmaya başladı. İstekli oynuyorlar, iyi mücadele ediyorlar.

Oyunu rakip alana biraz daha forse edebilseler zevkle seyredilirler. Yeter ki Ersun Yanal oyuncu ve yer tercihlerinde hata yapmasın. Olcay Şahan takıma katkı sağlar duruma henüz gelmedi. Kasımpaşa karşısında yokları oynadı diyebiliriz. Müsabaka boyunca ancak bir iki kez sahne alabildi çimlerin üzerinde. Halbuki, bu gibi maçlar Olcay'ın maçlarıdır.

Her nedense Kasımpaşa karşısında bunu yapamadı. Genç oyuncu Yusuf Yazıcı, çok şey yapmak istiyor ve bundan dolayı da maç içerisinde kendisini kaybederek, olmaması gereken yerlere koşuyor, yoruluyor, bundan dolayı da olması gereken yerde diri olamıyor. Yusuf Yazıcı'yı hocası uyarmıyorsa, kendisi durumunu mutlaka gözden geçirmelidir.

Yusuf bilmelidir ki, çok koşan oyuncu değil, takımına katkı yapan oyuncu futbol literatüründe geçerlidir. Yusuf ileri uçta daha diri ve güçlü kalsa, Trabzonspor rakip ceza sahası içerisinde ikiye bir yapılan toplarda çok daha etkili olur.


Bordo-mavililerde Kasımpaşa maçında aksayan bölge bana göre defansın göbeğiydi. Göbekten yerden veya göbeğe havadan gelen her top Trabzonspor kalesinde tehlike yarattı. İyi ki Onur son maçlarda performansının üzerinde de Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılıyor.

Yoksa var ya, yandı gülüm keten helva! Onur, Kasımpaşa karşısında alınan üç puanın mimarı olmuştur. Kurtardığı iki top var ki, ayakta alkışlanacak cinsten pozisyonlardı. Nitekim taraftarlar da Onur'un hakkını alkışlayarak teslim ettiler.

Sonuç olarak Trabzonspor ikide iki yaptı. Ve hızla puan cetvelindeki yerinden yukarı doğru tırmanmaya başladı. Evet, güzel günleri hep birlikte görmeye başladık. Temennimiz devamının gelmesidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap