SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş ağabeyinden futbolcu istiyor

Güneş ağabeyinden futbolcu istiyor

27 Ağustos 2016 Cumartesi - 18:27




Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Bahaddin Güneş, Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ı çalıştıran ağab





Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ın altyapısında 2 oyuncu almayı düşünüyoruz” ifadesini kullandı. Tıpkı ağabeyi Şenol Güneş gibi kendisinin de siyah-beyazlı bir takımı çalıştırdığına dikkat çeken Bahaddin Güneş, “Ağabeyim örnek alınacak bir insan, ülkeye mal olmuş bir teknik adam. Onun yerinde olmak isterdim” diye konuştu. Ağabeyi Şenol Güneş’le transfer görüşmesi yaptığını belirten Bahaddin Güneş, “Beşiktaş’ın profesyonel kadrosunda bulunan futbolcularla ilgilenmiyoruz. Alt takımlarında oynayanları Aydın’a getirmeyi düşünüyoruz. Ağabeyim de bize 2 ya da 3 oyuncu belirlemiş. Bana yardımcı olacağını söyledi. En kısa sürede Beşiktaş’tan genç isimleri kadromuza katacağız” ifadelerini kullandı. Hem Beşiktaş’ın hem de kendi takımının şampiyon olacağını iddia eden Bahaddin Güneş, “Tabi ki öncelikle Aydınspor 1923 şampiyon olsun” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap