SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > Ziya Doğan'ın öfkesi dinmiyor

Ziya Doğan'ın öfkesi dinmiyor

12 Eylül 2018 Çarşamba - 12:04




Ziya Doğan, “Biz namuslu hiç kimseden beleş puan istemiyoruz. Ama lütfen daha dikkatli olalım. Gümüşhane’yi çok sahipsiz sanıyorlar. Yanılıyorlar” ded





TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta iki hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamayan Gümüşhanespor’da üzüntü hakim. Son hafta evinde oynadığı Samsunspor maçında 2 önemli puan kaybeden kırmızı-beyazlı ekipte teknik sorumlu Ziya Doğan, maçın orta hakemine ateş püskürdü. Müsabakada hakemin verdiği ve vermediği kararların dünyada örneğinin olmadığını savunan Doğan, “Yazık. Biz namuslu hiç kimseden beleş puan istemiyoruz. Ama lütfen daha dikkatli olalım” dedi. Doğan, şöyle devam etti: “Maçı konuşmayı çok isterdik ama eğer gerçekten bu pozisyonları izlemeyenler der ki Ziya hocaya bak, ne diyor bu ya, 4 tane penaltı. Bir maçta 4 tane penaltı verilmez mi? Yok ki dünyada eşi örneği. Ekranlar orada. Biz güçlü takımız, inatçı takımız, kimseye pabuç bırakmayız. Ama herkesten de adalet istiyorum. Gümüşhane’yi çok sahipsiz sanıyorlar. Yanılıyorlar. Hiçbir şey söylemiyorum. Özür dilemeye hazırım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap