SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > SAKARYA GEÇİLECEK!

SAKARYA GEÇİLECEK!

17 Mayıs 2018 Perşembe - 10:03




Şanlıurfaspor’u eleyip 1 Lig’e çıkma umutlarını sürdüren Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Ziya Doğan Sakaryaspor’a da aynı tarifeyi uygulayıp bir üst





ZORLU MAÇ YARIN

1.Lig’e Yükselme Play-Off çeyrek finalde Şanlıurfaspor’u eleyen Gümüşhanespor’da yüzler gülerken Kırmızı-Beyazlı yarın Sakaryaspor ile evinde oynayacağı yarı final ilk maçına odaklandı. Gümüşhanespor Teknik Patronu Ziya Doğan oyuncularından rehavete kapılmamalarını dönüşü olmayan bir yolda olduklarını söyledi. Sakarya maçına motive olduklarını ifade eden Doğan, “En küçük motivasyon kaybı bize pahalıya patlar” dedi.

AVANTAJ İSTİYORUZ

Sakaryaspor ile evlerinde çok kritik bir karşılaşmanın kendilerine beklediğine dikkat çeken Doğan, “Telafisi olmayan maçlar. İki ayaklı olmasına rağmen evimizdeki oynayacağımız mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılmalıyız. Motivasyonumuz üst düzeyde. Oyuncu grubuma inancım tam. Bu karşılaşmada taraftarımızın da desteğiyle avantajlı bir sonuç alıp rövanşa rahat gitmek istiyoruz. Sakaryaspor’u de eleyip finale yürümek istiyoruz” diye konuştu.

Mutlu son bizi bekliyor 


Gümüşhanespor’un tecrübeli golcüsü Zahit Fındık şampiyonluğu en fazla hak eden takım olduklarını ligde bu şansı kaçırmalarına rağmen play-off’ta mutlu sona ulaşan ekip olacaklarının altını çizdi. Play-off’un zorlu olduğuna dikkat çeken Fındık, “İlk maçımızda Şanlıurfa’yı geçmeyi başardık. Sakarya önemli bir rakip. Yine de inancımız tam. Evimizdeki mücadeleden iyi sonuçla ayrılıp rövanşa daha rahat gitmek istiyoruz. Kazanıp bir üst tura çıkmak ve play-off sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap